MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Vezys, Kaip Nesusirgti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4727)

liudas777 2010-06-12 21:54

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 86545)
va cia rasi ne tik koncervantu aprasymus, bet ir produktus, kuriu geriau nevalgyti :)

www.sveikasvaikas.lt

Dekingas ;)

PANTERA888 2010-06-12 22:01

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 86516)
Siaip sitais klausimais medikai taprusavyje nesutaria. Dauguma mediku is viso netiki alternatyviais gydymo metodais, nors mano atveju tik tie metodai ir padejo.
Jau du metus panasiai maitinuosi. Ir atsikraciau daugybes sveikatos problemu. Raudona mesa valgau gal du kartus per menesi. Dazniausiai valgau zuvi. Rukytu produktu (desru, vistu) is viso nevalgau. Viska renkuosi kas be konservantu ir susizvejoju daug ka is kaimo, is ukininku, kurie augina viska naturaliai. Labai retai valgau duona ir bulves.
Iprastinio cukraus jau 11 metu nenaudoju, nebent jo buna prideta jogurtuose ir t.t... Cukru pakeiciau medumi, fruktoze, retkarciais - cukranendriu ruduoju cukrumi.
Du kartus per metus zolelemis valau organizma.
Kartais buna kad neatsispiriu picai :) Bet po to buna iskrovos diena :)
Persalimus gydausi homeopatiniais vaistais.
Taip gyvenant zymiai sustiprejo sveikata, atsirado daug daugiau energijos ir retai buna slogios nuotaikos :)
O medikai manyciau turetu maziau kaisioti zmonems vaistus, o tiesiog patarti susireguliuoti mityba :)

apie zoleles gal gali placiau parashyt,kokias naudoji ir kaip visas procesas vyksta?:aciu:

Aistė 2010-06-12 22:04

Citata:

Pradžioje rašė PANTERA888 (Post 86548)
apie zoleles gal gali placiau parashyt,kokias naudoji ir kaip visas procesas vyksta?:aciu:

na del zoleliu tai geriau su zolininkais arba homeopatais pasitarti. nes kiekvienam misinukas yra individualus. as visada geriu heel rinkinuka detox kit. prisilasini lasiuku i litra vandens ir per diena ta birzgala turi isgerti. ir taip pusantro menesio :) tuo metu nevartoju alkoholio ir visokiu kitokiu sh... :)

PANTERA888 2010-06-12 22:11

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 86549)
na del zoleliu tai geriau su zolininkais arba homeopatais pasitarti. nes kiekvienam misinukas yra individualus. as visada geriu heel rinkinuka detox kit. prisilasini lasiuku i litra vandens ir per diena ta birzgala turi isgerti. ir taip pusantro menesio :) tuo metu nevartoju alkoholio ir visokiu kitokiu sh... :)

blin pusantro menesio newartoti alkoholio tai visai nerimta:confused:
o tie homeopatai tai visai mane sunervino sako reikia valyt zharnyna ir valyt ji 4 kartus o valo ji i shikna ikisha shlanga ir pravaro 20ltr vandens tai taip ir baigesi mano valymas kai uzgirdau kaip valys:geda: 160 lt palikau uz lewa patarima ir pabegau

Aistė 2010-06-12 22:12

Citata:

Pradžioje rašė PANTERA888 (Post 86551)
o tie homeopatai tai visai mane sunervino sako reikia valyt zharnyna ir valyt ji 4 kartus o valo ji i shikna ikisha shlanga ir pravaro 20ltr vandens tai taip ir baigesi mano valymas kai uzgirdau kaip valys:geda: 160 lt palikau uz lewa patarima ir pabegau

as esu pries tokius zarnyno valymus. mano drauges kurios daresi tokius valymus dabar turi su zarnynu bedu. o jau geri metai po valymo praejo. uztenka ir zoleliu :)

PANTERA888 2010-06-12 22:21

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 86552)
as esu pries tokius zarnyno valymus. mano drauges kurios daresi tokius valymus dabar turi su zarnynu bedu. o jau geri metai po valymo praejo. uztenka ir zoleliu :)

matai kaip yra ash kaip pradejau su jais ten koliotis....sakau tai ka jus visiems ir nuo visu ligu kishat ta zarnyno valyma...tai bande ten atsimazint,poto siule krauja valyt su siurbelem,bet susinerwines juos apshaukiau ir ishejau,sakau ishpradziu isgydykit jai pades tai sumokesiu vertu pinigu one taip kad sumokejai vos ne kaip mano mersas kainuoja ir gale rezultatas nulis :cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenz ura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura:: cenzura::cenzura::cenzura::cenzura: besina LOHAI reikia shaudyt pradet

samagonas 2010-06-12 22:22

Citata:

ji i shikna ikisha shlanga

Vos nepadare Panteros :xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx: Butum buves Rozhine Pantera :xx::xx::xx:

PANTERA888 2010-06-12 22:24

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 86554)
Vos nepadare Panteros :xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx: Butum buves Rozhine Pantera :xx::xx::xx:

nu butu 25 metu celka jau pramushe :xx::xx::xx::xx:

liudas777 2010-06-12 22:27

Citata:

:juokiasi::juokiasi: :daro:

eSaS 2010-06-12 22:38

pusantro men be :isveik: ,issukis panterai :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:41.