![]() |
taip nes daugiau neko njeleka o jej ir ten twarkoj tada pajunk ant tesiuju nuo wairotojo puses ir weiks abu iskart nes taip iswaziuoja tas kurios puses atidaromos durys
|
Citata:
|
gali buti ir pats pipsiukas uzkirmijas :)
Citata:
|
seip jo gali ir pipciukas tas parejes ar kontaktas pre jo blogas nes jej rele weikia mexanizmas weikia leka tik tai tas pipcikas
|
Citata:
|
pamegink tiesiog prie kito pajungti minusa ir paminkit ta pipsika :)
|
as tai dar neiskojau del ko nevaiksto dirzas, nes laiko nelabai yra, tai sakot pradet nuo pypciku?:)
|
kiek žinau jeigu atjungi jungtį nuo kurios eina laidai i saugos diržo fiksatorių tai diržo padavimo mechanizmas neišlenda. Jeigu užtrumpini jungtį diržo padavejas išlenda, bet tada diržo padavimas sulenda tik po 20s ( tiksliai nežinau) nors turėtų sulysti tik kai saugos dirža užsisegi.
Tavo atveju pažiurėčiau ta jungtį, arba saugos diržo fiksatorių. Kol diržas neprisegtas turi būti ,,trumpas,, o kai prijungtas kontaktai turi buti atjungti. |
mano manymu bus tas dureliu daviklis man nervus isedes,nes buvau as juos abu isemes keleivio pusej taj prie vieno kazkas yra buves lindes nes laidai paprastai ira buve priedeti ne per viske ar pan,nu zodziu kaj issiaiskinsiu butinai parasysiu kas buvo kad kitiems butu lengviau ieskot irgi gedimu prie tu nesamoningu dirzu isstumeju:wacko::)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:51. |