MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   Neveikia C124 dirzu mechanizmas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4858)

Grisha 2010-06-29 19:55

taip nes daugiau neko njeleka o jej ir ten twarkoj tada pajunk ant tesiuju nuo wairotojo puses ir weiks abu iskart nes taip iswaziuoja tas kurios puses atidaromos durys

samagonas 2010-06-29 19:57

Citata:

Pradžioje rašė mbcoupe (Post 89118)
kokius,kur nuo dureliu reaguoja?

ant dureliu berods du pypsiukai stovi, vienas shviesa jungineja, o kitas kiek zhinau su dirzhais surishtas. kazhkada buvau blogai paemes minusa nuo to pypsiuko (kad lempute duru apachioj shviestu), tai man gavosi ,kad uzhdarant langa, ishlysdavo dirzhas. Gal kokia fishke nusimove ar laidas prasitryne ? Da pachiam idomu butu pamatyti tu pypsiu schema,kur ten kas eina.

mikis 2010-06-29 20:00

gali buti ir pats pipsiukas uzkirmijas :)

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 89120)
ant dureliu berods du pypsiukai stovi, vienas shviesa jungineja, o kitas kiek zhinau su dirzhais surishtas. kazhkada buvau blogai paemes minusa nuo to pypsiuko (kad lempute duru apachioj shviestu), tai man gavosi ,kad uzhdarant langa, ishlysdavo dirzhas. Gal kokia fishke nusimove ar laidas prasitryne ? Da pachiam idomu butu pamatyti tu pypsiu schema,kur ten kas eina.

Grisha 2010-06-29 20:02

seip jo gali ir pipciukas tas parejes ar kontaktas pre jo blogas nes jej rele weikia mexanizmas weikia leka tik tai tas pipcikas

samagonas 2010-06-29 20:09

Citata:

Pradžioje rašė Grisha (Post 89124)
seip jo gali ir pipciukas tas parejes ar kontaktas pre jo blogas nes jej rele weikia mexanizmas weikia leka tik tai tas pipcikas

pabandyk pypsius perstatyti,jie lengvai ishsitraukia

mikis 2010-06-29 20:12

pamegink tiesiog prie kito pajungti minusa ir paminkit ta pipsika :)

djedga 2010-06-29 22:01

as tai dar neiskojau del ko nevaiksto dirzas, nes laiko nelabai yra, tai sakot pradet nuo pypciku?:)

hardas999 2010-06-29 22:36

kiek žinau jeigu atjungi jungtį nuo kurios eina laidai i saugos diržo fiksatorių tai diržo padavimo mechanizmas neišlenda. Jeigu užtrumpini jungtį diržo padavejas išlenda, bet tada diržo padavimas sulenda tik po 20s ( tiksliai nežinau) nors turėtų sulysti tik kai saugos dirža užsisegi.

Tavo atveju pažiurėčiau ta jungtį, arba saugos diržo fiksatorių. Kol diržas neprisegtas turi būti ,,trumpas,, o kai prijungtas kontaktai turi buti atjungti.

mbcoupe 2010-06-29 22:43

mano manymu bus tas dureliu daviklis man nervus isedes,nes buvau as juos abu isemes keleivio pusej taj prie vieno kazkas yra buves lindes nes laidai paprastai ira buve priedeti ne per viske ar pan,nu zodziu kaj issiaiskinsiu butinai parasysiu kas buvo kad kitiems butu lengviau ieskot irgi gedimu prie tu nesamoningu dirzu isstumeju:wacko::)

djedga 2010-06-29 22:48

Citata:

Pradžioje rašė mbcoupe (Post 89188)
mano manymu bus tas dureliu daviklis man nervus isedes,nes buvau as juos abu isemes keleivio pusej taj prie vieno kazkas yra buves lindes nes laidai paprastai ira buve priedeti ne per viske ar pan,nu zodziu kaj issiaiskinsiu butinai parasysiu kas buvo kad kitiems butu lengviau ieskot irgi gedimu prie tu nesamoningu dirzu isstumeju:wacko::)

oki doki, butinai parasyk kas pas tave per gerdimas kai rasi:bounce:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:51.