Citata:
Pradžioje rašė ledas
(Post 89138)
ziauriai megstu Vito. jei kada pavyks vel noreciau toki nukauti. vienintelis minusas tai nesireguliuojanti vairo padetis, po amerikonisku busu mane tai uzmusha:(
beje, kokia vidaus komplektacija?
|
Na, vidus kaip ir nieko nuostabaus, 8 vietos ir tiek :) nors, kai su draugais kur pakruteti, tai super! ir pabaliavoti vietos yra, ir kaljanui parukyt :)) Na taip, vairas tikrai galetu reguliuotis. Ilgose distancijose, tai tas vairas man idealiai tinka, miesta minimaliai kazkaip kitaip noretusi, bet kai ipratau, tai kaip ir nera bedos B-)
Citata:
Pradžioje rašė driuliauskas
(Post 89183)
sveikas prisijunges :) cia kartais ne taspats vito po kuriuo klaipedos servizai keltuvu nepakisa? :)
|
Na taip, tas pats... truputi nervu kainavo, bet jau radau serviziuka, kuris nori pinigeliu ir pasikelia ji be problemu :)
Beja, aciu visiems uz nuomones :)
Citata:
Pradžioje rašė augi$
(Post 89165)
Na viskas ok tik ratlankiai galetu buti geresni! kazkaip jie nelabai tinka!
|
Na jei atvirai, tai turbut is pirmo zmogaus isgirdau, kad ratai neitin tinka, nes visi kaip tik pabrezia, kad jie suena cia puikiai, bet kaip sakant kiekvienam savo. Aciu uz nuomone :)
Citata:
Pradžioje rašė Tomskis
(Post 89133)
super atrodo, irgi noriu tokio, tik man klausimas, kaip su rudim sekas kovot?
|
Na yra tu rudeliu, bet nera ispudingai daug. Siaip kas pamato, tai sako, kad stovis del rudziu tikrai super, nes dauguma ju supuvusiu yra :)) siaip labai nepatinka man kai lenda rudys, negaliu pakesti ju, bet tiesiog turiu pasideres kebulo spalvos dazu ir teplioju vis karts nuo karto jas kur pamatau :) tik va po kapotu tas vadinamas berots "sijonas", tai jau siek tiek daugiau parudijas, nes neturiu juodu dazu, tai niekaip neprisiruosiu nusipirkt ir ji patepliot.