![]() |
Citata:
|
kaip išimti spynelės modulį S320 2001 metų
Pas mane gedimas su spynelės moduliu EIS. Taip parodė M. centre diagnostika ir pasiūlė keisti į naują. Aš norui išimti pats ir patikrinti, paikes, kontaktus. Nes nereaguoja į kortelę tik rudeny ir žiemą. Kol nesuaktyvini, pavyzdžiui įjungi avarinį ir tt, arba kol visiškai neatšąla variklis, viskas veikia, vasara išvis be problemų. Radau, kad spynelės modulis, yra taisomas, aišku ne centruose.
|
Pas mane uzvedimas ir atrakinimas be rakto, bet tik uzvedimas yra pajungtas be rakto, atsirakint tai ji neatsirakina be rakto.. Buves seimininkas sake, jog jam buvo nueje galiniu langu blokai, ir elektrikas kazka dare, ir atsitiktinai nepririso korteles prie keyless entry ir dabar atrakinti masina eina tik su pulteliu. Cia programavimo ar mechaninis kazkoks pririsimas? ir isvis ar galejo taip but, gal kazka muilina buves pardavejas? P.S. geru meistru klp neturiu, tai jie irgi nelabai gaudosi, mol paziuresim, paziuri paema didelius litus ir mersas kaip buves.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
visvien musk pardaveja, uz melavima :D |
Jau saukstai po pietu musti pardaveja..reikejo pries tai :) kai melavo..na bet manau nusiderejai kad istasytum sia problema.
|
Citata:
|
Kreipkis į Tech1. Manau padės.:)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:07. |