MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Del dviracio laikiklio MB W210 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4987)

tautvis 2010-07-22 18:15

supratau reikia ieskotis kablio is pradziu :) dekui :)

Tomskis 2010-07-23 00:12

e negrybaukit, w210 yra autopliuse ar autogide pirkt ragai ant stogo bet paprasti, prie ragu reiktu tvirtinimus nupirkt dviraciams. ant w210 ragai tvirtinai panasiu principu kaip ziguliuke, atidarius duris. jokiu skyliu stoge grezt nereikia. be to gerai paieskojus gal rastumet ir toki dalyka, as kai megejas slidinet, kalnuose maciau chebra slides vezioja ant magnetu, t.y. tokios prisoskes ant stogo , atrodo magnetines prilimpa ir ten tvirtina slides. gal yra ir dviraciams tokie magnetiniai laikikliai, reik tik pasidomet pas tuos kas visokiom stogo bagazinem prekiauja, ten visko turi

Edgis 2010-07-23 00:14

Atsargiai su tais magnetais, braižo stogą jie. Čia jau iš patirties sakau:wave:

Tomskis 2010-07-23 00:21

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 92230)
Atsargiai su tais magnetais, braižo stogą jie. Čia jau iš patirties sakau:wave:

stogas ne kapotas, niekas i ji neziuri :) o be do galima skuduriuka po magnetu patiest :) as pas viena austra ciupinejau ten atrodo guminis magnetas , tiksliai net negaliu pasakyt, o gal ten net ne magnetas, o prisoskes, kaip langus nesioja su tokiais specialiais.

Edgis 2010-07-23 00:24

Prisoskes geriau, o po magnetu dėk ką nori, vienareiškmiškai braižo:)

driuliauskas 2010-07-23 07:32

mirgalkes ir megafonai du pas mane ant prisoskiu buvo prlipinti ant stogo. laiko bent dvi paras veliau reikia prisiurbti is naujo. ir tikrai niekam nepakenke nei dazam nei skardom. esu mates ir tokiu dviraciu laikikliu.

FUN500 2012-03-26 12:06

gal kas turit nenaudojamus skersinius ant stogo? mielai nupirkciau!
pirmenybe teikiama groziui, nieko su jais neveziuosiu, desiu tik del vaizdo.
zinau kad pilnas internetas ju yra, bet gal kas is forumieciu turi nenaudojamus, tai abipuse nauda butu :)

Finalfour 2012-03-26 13:19

Man irgi reikai kazak sugalvoti, vasara bus keliones, reikes dvirati veztis viena, ant stogo - barangu, nera litu pirkt begius ir dar laikikli, nors skyles stoge gamyklines yra. Kablio nera, be to kablys nesamone, baisiai darko masina. Tad belieka galvoti apie varianta ant bagazines tvirtinama, bet girdejau buna su jais liudna, kai atsikabina trasoje tas daykas ir dviratis krenta ant is paskos vaziuojancio ferrari :) Tai va, kokei variantai, ar buna ant bagazines tvirtinamu laikikliu, kurie butu patikimi?

Apple 2012-03-26 13:21

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 202574)
Man irgi reikai kazak sugalvoti, vasara bus keliones, reikes dvirati veztis viena, ant stogo - barangu, nera litu pirkt begius ir dar laikikli, nors skyles stoge gamyklines yra. Kablio nera, be to kablys nesamone, baisiai darko masina. Tad belieka galvoti apie varianta ant bagazines tvirtinama, bet girdejau buna su jais liudna, kai atsikabina trasoje tas daykas ir dviratis krenta ant is paskos vaziuojancio ferrari :) Tai va, kokei variantai, ar buna ant bagazines tvirtinamu laikikliu, kurie butu patikimi?

Yra kabliai, gamykliniai, kurie pasislepia po galiniu bamperiu (uzsilenkia) :) tokį gali susimontuoti. Pas mane yra, galėsiu pademonstruoti kaip veikia. man labai patiko :)

Finalfour 2012-03-26 14:24

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 202576)
Yra kabliai, gamykliniai, kurie pasislepia po galiniu bamperiu (uzsilenkia) :) tokį gali susimontuoti. Pas mane yra, galėsiu pademonstruoti kaip veikia. man labai patiko :)

Geras, ir kur toki daikta dagauti? :) O jam vieta irgi gamykliskai pa defoltu numatyta?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:45.