MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Apie Viską (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Noriu jusu nuomones :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=499)

bitch 2008-04-28 18:36

Citata:

Pradžioje rašė dyzelis (Post 6148)
nepirk sitos masinos, draugiskas patarimas, yra normaliu sveiku arba bent jau imk ne su tokiu musimu, kam tau tas vargas? I stoike geras smugis, jau geriau kad ir tas senesnis bet sveikas.

tai jej nenupirksiu tai daugiau mb ir neparvarys man. Greiciau paklius kokia aude arba vw. Nu bet vistiek karts nuo karto galesiu pasitenkinti tevo MB :1:

Zee 2008-04-28 20:05

man irgi ta stoike pasirode per daug suvaryta :|

mb001 2008-04-28 21:46

bek tik toliau nuo jos! niekas tau idealiai nesutvarkys, per lietu plauks salonas ir skersas vazinesi - pagrindinis remas persuktas, kuri niekas neatstatys kaip priklauso arba laikinai, jei nori perparduoti! tikrai ne sau sis auto!

bitch 2008-04-28 22:02

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 6176)
bek tik toliau nuo jos! niekas tau idealiai nesutvarkys, per lietu plauks salonas ir skersas vazinesi - pagrindinis remas persuktas, kuri niekas neatstatys kaip priklauso arba laikinai, jei nori perparduoti! tikrai ne sau sis auto!

nejuokink. Patikek ne tokias atitamto, o ten remas tikrai nepersuktas. Beto jei nepirksiu jos tai yra dar keletas klientu kurie su malonumu nupirks :D

Pitbull 2008-04-28 22:07

Itariu,kad neuzilgo atsiras skelbimas autopliuse : parduodu idealaus stovio,NIEKADA nedauzta,vieno seimininko MB....:blink:

bitch 2008-04-28 23:06

Citata:

Pradžioje rašė Pitbull (Post 6178)
Itariu,kad neuzilgo atsiras skelbimas autopliuse : parduodu idealaus stovio,NIEKADA nedauzta,vieno seimininko MB....:blink:

gerai nespeliokit. Uz keliu dienu parvarys, ziuresiu ar verta ten ji taisyti ar ne.
Jei netiks tai kitas auto ant to pacio tralo bus. Tik kad marke kita :laugh: ne MB :blush:

mantizasss 2008-04-29 01:48

tas mersiukas is vokieciu? siaip pries pora menesiu kai buvau maciau, gali but kad tik labai panasus, nors ir aikstele kaip ir ta pati, tai kiek pamenu ten is jo nieko gero, pagalves issaudziusios ir su tuo sonu ten reikalu bus:)

Mb 140 2008-04-29 07:27

kai zmogus nesusidures tai taip ir sneka kad nieko baisaus,as asmeniskai du kartus lengviau stoga keisciau negu su tokiu musimu :)

<MB> 2008-04-29 08:34

Citata:

Pradžioje rašė bitch (Post 6151)
tai jej nenupirksiu tai daugiau mb ir neparvarys man. Greiciau paklius kokia aude arba vw. Nu bet vistiek karts nuo karto galesiu pasitenkinti tevo MB :1:

Kodel neparvarys? Sis MB vienintelis ir daugiau nera tokiu masinu? Ziurek neapsirik skubotai priimdamas sprendimus..

bitch 2008-04-29 09:58

Citata:

Pradžioje rašė mantizasss (Post 6185)
tas mersiukas is vokieciu? siaip pries pora menesiu kai buvau maciau, gali but kad tik labai panasus, nors ir aikstele kaip ir ta pati, tai kiek pamenu ten is jo nieko gero, pagalves issaudziusios ir su tuo sonu ten reikalu bus:)

is vokieciu tik tikrai ne tas.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:52.