![]() |
Aš tai galvoju,kad paprasčiau būtų naują EGR nusipirkt ir nesukt galvos :D
|
na jei zmogus turi truputi laiko ir megejas pasikrapstyt masinoj, gali pasizaist, o nusipirkt visada spesi :)
|
Citata:
|
Ot kokie spekuliantai! :xx: Ant AMG netaupau, taupau ant MB. Vieno neuztenka ir man ir teciui :lithuania:
|
O dėl to suodžiais užkišto kolektoriaus gali trauka sumažėti? Pas mane predėjo iš kažkur (įtariu žarna per kamutą prie oro kolektoriaus) varo suodžius. Visas kolektoriuas kampas juodas. Šiandien bandysiu pas daktarą varyti, žiūrėsiu ką sakys.
|
gali. man butent taip ir buvo. dingo suodziai - atsirado trauka
|
Šen daktaras diagnozavo "išmetamosios" žarnos (kuri eina nuo kolektoriaus bala žino kur) plyšimą. Tai tipo iš jos visi suodžiai ir eina. kolektorius juodas. Užsakiau pas juos sakė 5 dienas laukti reiks... Gal ir kitur būčiau radęs, bet labai jau tingiu lakstyti ir ieškoti.
O kas keisčiausia, kad kai ta žarna pradėjo leisti, tai kažkiek trauka pagerėjo. Arba man vaidenasi. |
Teko viena karta matyti W220 3.2CDI moteriske skundesi kad truksta traukos, nueme isiurbimo kolektoriu, ten kanalu nesimato. Gerai isplove, EGR sutvarke o tada tai dainavo masinele :)
|
O tas praplovimas brangus malonumas? Pats žinau, kad tirai tuo neužsiimsiu.
|
nu tai gali ir pats su atsuktuvu pakrapstyt ir isvalysi, bet kas is to jei po savaites vel bus apsineshes, reikia sutvarkyt kad neatsirastu suodziai, o tada jau valyt
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:44. |