![]() |
pazistamas irgi nusipirko a6 tai i ja idejo 4k tada normaliai pradejo vazinet :)
|
Citata:
Man įdomu, kaip W210 dyzeliai tokias ridas atlaiko. Kiek laiko variklio grandinė? |
Nematau už ką mokėt tokius litus už dirželio pakeitimą. Tikrai išpūstos kainos. :confused: Iš mano ir mano draugo požiūrio tai už 270 tikrai geriau 320CDI, pats mano draugas ilgai ieškojo 320, bet galų gale rado tvarkingą 270 ir nusipirko. Sąnaudos minimaliai skiriasi nuo galingesnio, o važiavimo malonumas didėja ir komplektacijos geresnės. ;)
|
Citata:
as tai kiek zn kad grandine isvis nekeiciama,nebent jei ji pradeda zvanget :) |
Citata:
Bet 320 mačiau, kad tik automatai yra, tokiais varikliais matyt laikoma netikslinga montuoti mechanines dėžes. Nebent norėt pilnos komplektacijos. Mane labai domina E270 CDI mechaninis var., automatą vis tiek yra brangiau išlaikyt, dėžės alyvą reikia keisti, kuro daugiau ryja ir tt. |
E270 su mechanine deze turetu labai smagiai vaziuot visgi 370nm, be to 6 begiai ja savo duoda, eknomiskai vaziuoji ant kreiserinio greicio :)
|
kam mechanine, kam ta sankaba keisti, kam papildomas pedalas. kam tampyti kazkoki banana jaigu galima tiesiog spausti ir vaziuoti :xx:
automatas gerietis :) |
Nu cia jau kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas, man pavyzdziui mechanine didesnis malonumas vairuot ir jokio vargo, nors pries tai turejau automata ir dabar tenka daznai tenka su juo vazinet nu bet nepatinka ir nors tu ka...Tai gal ir SE500 tas pac :)
|
Citata:
|
Na ant silpnu varikliu kai dar reikia atleidinejant sankaba gaza spaust kad neuzhgestu tai taip vargina, bet ant tokiu dyzeliu tai galima tik sankaba svelniai atleidineti ir jis pats vaziuoja tikrai nera didesnis vargas negu automate stabdi atleidnet kad riedetum :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:49. |