MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Ogis < clk200 > (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5239)

ldalius 2010-09-02 15:34

labai gražus, bet ....angliškas :verkia2:

pucenas 2010-09-02 16:28

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 96911)
kaip puceno ratai :)

ot ne :P mano grazesni (juokauju) :bebebe::bebebe: grazus aparatas :good: tik itariu rato neina prasukti jau ar cia bent kompresorius>????

mikis 2010-09-02 16:50

masina visai nieko :)) tik vairas kazkaip netoj pusei :/

aparatura pats montavai ?

ogis 2010-09-02 18:15

Taip vairas desineje puseja,kadangi siuo etu gyvenu Airijoje .Del to nesuku galvos,nes cia pardaves Lietuvoje bent jau toki pat tikrai nupirksiu.Na o sito masiniuko atsiradimo pas mane istorija parsidejo nuo to,kad teko ilgokai pataupyt :)pacia pirma diena kai ji pasiemiau ciut neuzsidegiau,nes degalineja prisipyliau pilna baka benzino,ir mazdaug po 50 km pamaciau paskui save besitesiancia ilga juosta benzino :fire: Nedaug truko,nes visa ta laika kai vairavau rukiau. Na gryzes namo,pradejau ardyti,keiciau salona i juoda oda,visa vaziuokle perinkta,sudeti dujiniai amortizatoriai,masinyte kaip lelyte nei rudeles :)
Tik kolega teisus,cia 2 litrai be kompresoriaus.Norejau paklausti,ar iseitu i sia masinyte ideti 2.3 kompresoriu ??? arba bent jau 2.l kompresoriu??? nes sitas man silpnokas.Del ratu sukimo ,manne 18 metu,ir beto prisisukinejau su skylinu,tik gyvulys baisiai dauk gere,ir turbina tvarke 2 kartus.Todel ir pasirinkau MERCEDES<kuo ir nesigailiu :)>

ruškė 2010-09-02 18:31

Citata:

Pradžioje rašė ogis (Post 96952)
Taip vairas desineje puseja,kadangi siuo etu gyvenu Airijoje .Del to nesuku galvos,nes cia pardaves Lietuvoje bent jau toki pat tikrai nupirksiu.Na o sito masiniuko atsiradimo pas mane istorija parsidejo nuo to,kad teko ilgokai pataupyt :)pacia pirma diena kai ji pasiemiau ciut neuzsidegiau,nes degalineja prisipyliau pilna baka benzino,ir mazdaug po 50 km pamaciau paskui save besitesiancia ilga juosta benzino :fire: Nedaug truko,nes visa ta laika kai vairavau rukiau. Na gryzes namo,pradejau ardyti,keiciau salona i juoda oda,visa vaziuokle perinkta,sudeti dujiniai amortizatoriai,masinyte kaip lelyte nei rudeles :)
Tik kolega teisus,cia 2 litrai be kompresoriaus.Norejau paklausti,ar iseitu i sia masinyte ideti 2.3 kompresoriu ??? arba bent jau 2.l kompresoriu??? nes sitas man silpnokas.Del ratu sukimo ,manne 18 metu,ir beto prisisukinejau su skylinu,tik gyvulys baisiai dauk gere,ir turbina tvarke 2 kartus.Todel ir pasirinkau MERCEDES<kuo ir nesigailiu :)>

mersiukas grazus :) bet vienas klausimas tu ji ziauriai pigiai paemei ar ne?

ogis 2010-09-02 18:36

Na kaip cia pasakius 5000e cia manau nemazai .Jis ira parvarytas is Japonijos .Na cia pasmane kainos ju panasios.2 litrai be kompresoriaus nuo 4 iki7000 e.BET KAS MAN PATIKO LABIAUSIAI,KAD PAS SI MODELIUKA NERA NEI 1 RUDELES,tiek isoreja tiek po apacia !!! Turiu 1 klausimuka,gal kas turi 2ltr ar 2.3l kompresoriu ???

Na turiu dar 1 ideja,reiketu patarimu... Bandyti deti i si modeli 2.3 kompresoriu,ar pirkti kita auto 2.3k ???Tik ira problema kiek teko apziureti 2.3 kompresoriu visi jie parudyja,ar arka,ar dugnas,ar dar kurnors :/

driuliauskas 2010-09-02 18:55

Citata:

Pradžioje rašė ogis (Post 96955)
Na kaip cia pasakius 5000e cia manau nemazai .Jis ira parvarytas is Japonijos .Na cia pasmane kainos ju panasios.2 litrai be kompresoriaus nuo 4 iki7000 e.BET KAS MAN PATIKO LABIAUSIAI,KAD PAS SI MODELIUKA NERA NEI 1 RUDELES,tiek isoreja tiek po apacia !!! Turiu 1 klausimuka,gal kas turi 2ltr ar 2.3l kompresoriu ???

Na turiu dar 1 ideja,reiketu patarimu... Bandyti deti i si modeli 2.3 kompresoriu,ar pirkti kita auto 2.3k ???Tik ira problema kiek teko apziureti 2.3 kompresoriu visi jie parudyja,ar arka,ar dugnas,ar dar kurnors :/

pigiau bus nusipirkti kita. jei radai 2.0 be rudziu tai kodel neturetum rasti 2.3 k be rudziu?

ruškė 2010-09-02 19:01

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 96961)
pigiau bus nusipirkti kita. jei radai 2.0 be rudziu tai kodel neturetum rasti 2.3 k be rudziu?

tai jau ka pirkti uz 5k euru toki varianta kuris tau patinka tik del to kad nera rudziu ir viska keisti i kitas naujas dalis ,ir dar varikli ir t.t. daug geriau nusipirkti 2.3kompresoriu ir padaryti pilna restauracija,nusmeliuoti ir sutvarkyti visas rudys ir tada 100% zinosi kad kebulas ledas,nes tavo atveju gali gi buti kad kebulas sutvarkytas ir rudys gali lysti pradeti jei nekokybiskai atliktas darbas.

samagonas 2010-09-02 19:04

Citata:

Pradžioje rašė ogis (Post 96952)
,manne 18 metu,ir beto prisisukinejau su skylinu,>

Tai kam tau reikia 2,3 ? ar visai nevazhiuoja ir stumdyti reikia?
Shiaip tvarkingas toks atrodo.

pucenas 2010-09-02 19:23

yra teke pavaziuoti su 2.0 nu blemba bukas nzn gal seip variklis padrostas buwo bet sorry mano mamos LUPO 55 ar 56 kw staigesnis ir geriau traukia :) bet is esmes uzskaitau kolega gyveni anglijoi ir vairuoji modeli su vairu desineje :good: ne taip kaip daugelis tautieciu kankinasi su vairu kaireje :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:21.