MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   Problema su elektriniu raktu (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5262)

DTM 2010-09-06 20:15

Negali buti del senu elementu ?

kobra33 2010-09-07 09:56

Jeigu raudona lemputė atrakinat ar užrakinant rakte mirksi - elementai geri.

sharrasitto 2010-09-07 10:03

Akuma atjunges buvau - nepadejo.

Elementus pakeiciau - nepadejo.

Tuoj atvaziuos tos mikroschemos kurias dave perkant automobili. Bandysiu su jomis kazkaip kazka. O kaip prie kompo pajungt, jeigu masinai degimas neisijungia? :xx: Beje, gal zinot kaip ten ta mikroschema naudot?

Mb 140 2010-09-07 10:51

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 97654)
Akuma atjunges buvau - nepadejo.

Elementus pakeiciau - nepadejo.

Tuoj atvaziuos tos mikroschemos kurias dave perkant automobili. Bandysiu su jomis kazkaip kazka. O kaip prie kompo pajungt, jeigu masinai degimas neisijungia? :xx: Beje, gal zinot kaip ten ta mikroschema naudot?

man atrodo tu kalbi apie avraini rakta,toks plokscias kaip kortele,kuriame isitraukia siauras raktas su kuriuo gali atsirankint ir ant korteles yra migtukas su kurio gali irgi atrakint,bet kad uzkurt tai nemanau kad jis tam skirtas,nebent servise ji nuskaitytu kaip nors,ner jis kaip ir skaitosi servisinis raktas

sausainius 2010-09-07 11:10

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 97657)
man atrodo tu kalbi apie avraini rakta,toks plokscias kaip kortele,kuriame isitraukia siauras raktas su kuriuo gali atsirankint ir ant korteles yra migtukas su kurio gali irgi atrakint,bet kad uzkurt tai nemanau kad jis tam skirtas,nebent servise ji nuskaitytu kaip nors,ner jis kaip ir skaitosi servisinis raktas

ten ir yra servizo raktelis, man rods esu bandes kurt tai kuriasi, bet galiu klyst, gal tik ruosiaus ta padaryt, bet toks veiksmas pasmaonei man yra uzsifiksaves :D

woodoooo 2010-09-07 11:44

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 97658)
ten ir yra servizo raktelis, man rods esu bandes kurt tai kuriasi, bet galiu klyst, gal tik ruosiaus ta padaryt, bet toks veiksmas pasmaonei man yra uzsifiksaves :D

kur tu ji kisi ta rakteli? su juo tik duris atrakint.

sharrasitto 2010-09-07 13:05

Problema uz 1400lt sutvarkyta.

Pasirodo turiu antra rakta, ir dar kazkoki dalyka rakto formos, tik plonesnis, lengvesnis, be mygtuku. Zodziu uzsivede puikiai.

Reziume: ryte ismeciau pagrindini rakta is ranku, ko pasekoje matyt nuo smugio dingo visa informacija ir raktelis atsikabino nuo masinos. Remonc 500Lt.

Tomskis 2010-09-07 15:31

tai vataip ir reikejo sakyt kai kurei tema, kad viskas atsitiko nuo to kad buvau numetes rakteli

Darinis 2010-09-07 15:50

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 97671)
Problema uz 1400lt sutvarkyta.

Pasirodo turiu antra rakta, ir dar kazkoki dalyka rakto formos, tik plonesnis, lengvesnis, be mygtuku. Zodziu uzsivede puikiai.

Reziume: ryte ismeciau pagrindini rakta is ranku, ko pasekoje matyt nuo smugio dingo visa informacija ir raktelis atsikabino nuo masinos. Remonc 500Lt.

tai reikejo tik pririst rakta ir viskas?

sharrasitto 2010-09-07 16:43

Citata:

Pradžioje rašė Darinis (Post 97678)
tai reikejo tik pririst rakta ir viskas?

Kolkas neaisku. Keliu valandu begyje suzinosiu ar reikia per naujo rakta priristi, kas kainuotu ~500lt ar kazkoks siulelis nutruko nuo smugio ~100lt

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:49.