MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lukis - C124 3.0 L (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5564)

mikis 2010-10-20 09:54

na mano akiai nieko idealaus dar nematau :) eilinis coupas prie kurio dar reikia prideti ne tik rankas bet ir $$

Citata:

Pradžioje rašė Karolis (Post 104789)
Dzipas ne dzipas, susizemins dar. Ir kiek man atrodo, tai be to pakelimo idealus aparatas! :unreal::seile::uuu:

Karolis 2010-10-20 10:00

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 104790)
na mano akiai nieko idealaus dar nematau :) eilinis coupas prie kurio dar reikia prideti ne tik rankas bet ir $$

Nu gal jau truputi ir perlenkiau lazda :) bet daug baisesnius ant ranku nesioja, o sita dergia, tikrai geeeras kupas (mano nuomone). Aisku, salono nuotraukos dar daug ka pasakytu

Lukis 2010-10-20 10:17

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 104788)
vos ne kai dzipas

Dzipas ne dzipas man masina komfortabili turi buti o kratuko nemegstu atsivazinejau jau su crx`u i vilniu du metus kas savaitgali marsrutu vilnius - marijampole ir pilnai uztekdavo per savaitgali nuvaziuoti 280 km su tuo kratuku kad jis lystu per gerkle.. Bet zeminsiu vistiek nes mersiukas kaip laivas kas pasitikejimo savimi kelyje man nesuteikia :) sikna dabar yra siek tiek per puse apvijos paleista :) yamato ikalbejo ir padirbejo :)

Citata:

Pradžioje rašė Karolis (Post 104789)
Dar pastebejau, kad dar merso zvaigzde isprievartauta kazkokia

Cia tik ka is savitarnos plovyklos isriedejes ir po mano nusausinimo truputi nulinkes sonan :) jeigu apie tai o seip jis jau toks nebeblizgantis pas mane :)

Salono fotkiu deja dabar labai greit neturesiu bet stengsiuosi kuo greiciau ir salona jums parodyti :) Seip oda nepavargus tikrai :) Ir jau zinau kas jums labai nepatiks mano salone :blush: medine baranka kuri man irgi nepatinka bet kaip minejau dabar finansai neleidzia uzsiimti siuo dalyku :)

Aciu visiems kurie sutiko siltai :) :aciu: :uuu:

egise 2010-10-20 12:06

Grazu :) :vairuot::wave:

Joshua 2010-10-20 12:27

Sweikas :) o tai kiek pamenu su varikliu buvo planu gan rimtu :) sekmingai baigesi ar nekeitei nieko?

Fanax 2010-10-20 13:00

Sveikas prisijunges :)

Lukis 2010-10-20 13:02

Citata:

Pradžioje rašė Joshua (Post 104797)
Sweikas :) o tai kiek pamenu su varikliu buvo planu gan rimtu :) sekmingai baigesi ar nekeitei nieko?

Buvo rimtu joshua buvo :D bet nusipurciau ir dabar apie juos net sneket neturiu noro ;D bienzas/dujos (uz ka kritikos gausiu irgi :D ) bet gerai ir valina ir pigiau nei benzu vaziuot :)

mikis 2010-10-20 13:20

:-)) nu randi ka liginti crx, su mb kratuka :D na lauksmi rezultatu su nuotraukom :)

Citata:

Pradžioje rašė Lukis (Post 104792)
Dzipas ne dzipas man masina komfortabili turi buti o kratuko nemegstu atsivazinejau jau su crx`u i vilniu du metus kas savaitgali marsrutu vilnius - marijampole ir pilnai uztekdavo per savaitgali nuvaziuoti 280 km su tuo kratuku kad jis lystu per gerkle.. Bet zeminsiu vistiek nes mersiukas kaip laivas kas pasitikejimo savimi kelyje man nesuteikia :) sikna dabar yra siek tiek per puse apvijos paleista :) yamato ikalbejo ir padirbejo :)

Lukis 2010-10-20 13:57

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 104806)
:-)) nu randi ka liginti crx, su mb kratuka :D na lauksmi rezultatu su nuotraukom :)

Na taip sulyginau nes kai yamato buvo nusileides mersa ir su sitais ratais buvo tai nepalyginsi komfortabilumo kai ausktesnis ir kai suleistas kratosi vos ne kaip tas crx.. :)

400E 2010-10-20 16:30

Citata:

Pradžioje rašė Lukis (Post 104812)
Na taip sulyginau nes kai yamato buvo nusileides mersa ir su sitais ratais buvo tai nepalyginsi komfortabilumo kai ausktesnis ir kai suleistas kratosi vos ne kaip tas crx.. :)

Visiska nesamone, pas mane suzemintas viska siekia, net gulincius mentus kai kur ir ratai kaip tavo, bet, kad kratosi belenkaip tikrai taip nera, labai maloniai man jis vaziuoja, nebent lygint standartini auksta su R15 tada gal ryskesnis skirtumas, bet ir tai, mersas nebijo tu ratu ir tu zeminimu, vaziuoja man zymiau minksciau nei kiti auto su standartinem vaziuoklem ir R13-R15 ratais.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:30.