![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Pirma, žvakės gali dėt kokios tau patinka, pas mane Febi sudėtos, antra žiema, kuriasi dar:)
O dėl amortizatoriaus, tai jis bus geras, mirusios bus jo įvorės. GAli dar pažiūrėt ar įtempėjas su diržu vienoje linijoje. Jei įtempėjas bent kiek pakrypęs - reikės keist jį. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Ten kazkaip jos uzkepa ar kazkas panasus, ir tada sukant luzta...:confused: |
Tarp pacios zvakes ir galvos sieneliu yra labai mazas tarpas, skersmuo apie 1 mm tik skiriasi. tas tarpas apsinesa suodziais ir viskas-chana nebeatsuksi. Vienas meistras sake, kad zvake reikia keisti vos tik ji perdege, o jei vazineji toliau su tokia , tai labai didele tikimybe, kad nusisuks. Kadangi pats viska dariausi, tai man kainavo tik tarpines po galva, tepalo filtru, po dangteliu. Daug kas sake, slifuok galva, nes turesi vel ja lupti, nes bus blogai. Deja jei galva svari ir negavus perkaitimo tai nera reikalo jos slifuoti, tuo labaiu dedant standartine tarpine, o ne metaline. :wave:
|
girdejau bajeri, kad deganti pakaitinimo zvakiu lempute rodo kad yra kazkoks variklio elektrines dalies gedimas, ale nebutinai zvake parejusi :wacko:
|
Nebent pakaitinimo žvakių relė
|
as esu girdejes kad tos zvakes po 15lt prikepa ir poto nebeatsuksi ju, aisku gal ir nevazinesi su ta masina tiek kad vel jas reiks keisti
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:22. |