![]() |
o as championu likau nepatekintas :ne:
|
Citata:
|
O man kaip tik irgi aktuali tema. Aš paprastai keičiu tik gumas, tie rėmeliai geri pas mane. Tai nusipirkau kažkokias, net nežinau firmos, parduotuvėje sakė, kad geri, bet mane nervina nes šokinėja kai valo. Ar tie championai ir bosch gamina tiktai gumeles? :)
|
Na o as valytuvus pirkau pries metus (ant sabo) uz kokius 25lt ir pasikeiciau gumas uz 5lt. Valo super, tikrai nerealiai. Na tas gumas pirkau ne is lempos, zinojau kad jos geros ir itin pigios. Firmos net nezinau. Ipakavimas raudonas su geltonu kaina panasi i mano moketa. Tai toks va mano pasisakymas :xx:
|
Citata:
|
mersui valytuvų nesu pirkęs jokių. keičiu tik gumeles ir jas perku parduotuvėje SKUBA kur prekiauja sunkvežimių detalėmis. Nusiperku furai skirtą gumelę 70 cm ilgio ir isidedu - pusmetį valo pasakiškai, nes vilkikams eina storesnė guma ir geriau pagaminta
|
o kam tema apie valytuvus kurt musu mercedes skilty? :xx:
|
Pamatė pirmą pasitaikiusią temą ir davai rašyti apie valytuvus, nors reiktu savo MB pristatyti čia, temą reiktu perkelti į BENDRAS manau :)
|
I S klase eina valytuvai be remo ,kaip juos ten tomskis bananais vadina tai gumeliu jiems atskirsi itariu nebuna! Pasidomesiu kiek originalai kainuoja ,o jei tie kosmosa kainuoja tai manau asirinksiu tarp bocho, championo ar hellos! pasidomesiu ka rigeva siulo, nes ziuriu kai uztaikysi ar gerai valys ar ne! nes mano originalai dar nuo pirkimo nekeisti manau savo gerai atitarnavo!
|
varyk i gariunus, nusipirksi beremius tuos bananus o uz likusius pinigus airmatica susitvarkysi :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:46. |