MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Netbook'o pirkimas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5938)

vyciokas80 2010-12-04 15:38

Citata:

Pradžioje rašė egise220 (Post 113455)

Geriau jau ASUS'a išsirink, biski brangesni bet patikimesni. Kai išsirinksi parašyk man pasakysiu už kiek aš galėčiau parduot.

Rafinuotas 2010-12-04 15:47

As irgi naudojuosi Asus eee 1000he pirkau pries 1,5 metu, jis mano pagrindinis kompiuteris ir esu labai patenkintas, akumas laiko tikrai pakankamai yra vien karta islaikes 8 su virs valandu o seip apie 4,5-6 valandas drasiai, viskas priklauso koki rezima pasirinksi:) seip tik vienas is minusu kad nevisad patogu skaityt is jo nes kai pasididini kad butu gerai skaityt tai nepatogiai slankioti pastoviai po visa puslapi:) seip pirkau ant imones todel susigrazinus pvm gavosi nepilnai 1k lt, uz siuos pinigus jis atidirba puikiai:)

arbuzas 2010-12-04 15:57

Citata:

Pradžioje rašė Rafinuotas (Post 113465)
As irgi naudojuosi Asus eee 1000he pirkau pries 1,5 metu, jis mano pagrindinis kompiuteris ir esu labai patenkintas, akumas laiko tikrai pakankamai yra vien karta islaikes 8 su virs valandu o seip apie 4,5-6 valandas drasiai, viskas priklauso koki rezima pasirinksi:) seip tik vienas is minusu kad nevisad patogu skaityt is jo nes kai pasididini kad butu gerai skaityt tai nepatogiai slankioti pastoviai po visa puslapi:) seip pirkau ant imones todel susigrazinus pvm gavosi nepilnai 1k lt, uz siuos pinigus jis atidirba puikiai:)

Pripratimo reikalas. As ir skaitau ir rasau ir be problemu, nieko nedidindamas. Pries tai turejau 15,4' gargara. Kuris tuo metu atrode nedidukas ir portatyvinis. Dabar kai pasiziuriu i ta plyta, tai atrodo, kad jis nera "nesiojamas" :D

arbuzas 2010-12-04 16:49

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 113468)
Siūlau nedaryti klaidos ir nusipirkti 12 colių. 10'' tinkamas tik panoms :D Labai nepatogu skaityti, filmai maži.. arba reikia 10cm nuo ekrano skaityti, kad nėra gerai akims... Todėl nepagailėk pinigų ir pirk 12'' Asus.

O ka panu akys kitokios? :xx: :xx:

liudas777 2010-12-04 16:54

Rekomenduoju ASUS EE. Labai malonus dizainas, patogus, kaip kalkuliatoriaus dydis, batarkė tikrai stebuklinga. Apskritai ASUS baterijos nepraranda savo savybių einant laikui. :)

eSaS 2010-12-04 17:08

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 113461)
Turiu jau pusmeti gal koki, Laiko 6 valandas kaip nekui, sujungtais jutubais, winampais, ir desimt langu. O jei pasinaudoji ir uzdarai, po to vel pasinaudoji, tai kaip mobiliaka kraunu :) Nakti krauni - diena naudojiesi :) Super. Man didziausias prioritetas ir buvo baterija. Asusai siulo jas geriausias.

geras ,6h :unreal: kai mano naujas buvo pora h laikydavo o cia 6 :unreal:

arbuzas 2010-12-04 17:13

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 113473)
geras ,6h :unreal: kai mano naujas buvo pora h laikydavo o cia 6 :unreal:

Jei neklystu, su raidele P gale iki 11 val laiko :xx:

eSaS 2010-12-04 17:16

tai gal maziukai maziau energijos ima uztai ir geriau laiko ? :xx: ar cia ne prieko tas :mastau: ar cia butent asus tokios batarkes geros ir netik pas maziukus :mastau:

arbuzas 2010-12-04 17:27

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 113476)
tai gal maziukai maziau energijos ima uztai ir geriau laiko ? :xx: ar cia ne prieko tas :mastau: ar cia butent asus tokios batarkes geros ir netik pas maziukus :mastau:

Jo, jie maziau ima energijos. Viduje ten tie procesoriai Intel Atom, kurie mazai kaista, ir mazai ima energijos, bet vistiek kiti maziukai trumpiau laiko. Draugas turi DELL INSPIRON su padidinta baterija, tai jo laiko irgi 6 valandas, bet kompas su ta batareika kaip nescias atrodo, ir apskritai toks ir storas, ir sunkus.

eSaS 2010-12-04 17:32

tai ir asus 17coliu turetu laikyt tiek daug ?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46.