![]() |
Citata:
|
O kokiais budais pamatyti toki dalyka jie gali? Ar tiesiog susistabde ir apkrauste automobili, ar ju prietaisai pranesa apie kazkokias makles ar neveikimus, trukdzius? :xx:
P.S. Pas mane kaip suprantu yra tik detektorius, bet ne antiradaras kuris lazerio spinduli blokuoja ir neleidzia nustatyti greicio |
kazkada senai senai, kolega turejo labai sena sena daikciuka, kuri reikejo laikit ant paneles, kai i tave saudo policija su "fenu" jis pradeda pipseti ir mirkseti 5 lempikes.. na jei sustabdo tave tai mato ta daikciuka ant paneles ir manau jie ne pirma diena darbe ir zino ka jis daro :)
o kaip tavasis veikia negaliu pasakit, tingiu ieskoti :) radau kazkur linka bet ten nesuprantama kalba :D Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Bet čia reiktų labiau pasidomėt tuo klausimu:) |
Citata:
|
Užginčyčiau aš juos negyvai :D Tegul atima iš manęs navigaciją :bebebe:
|
Citata:
O va tuos lazerino radaro blokatorius tai greitai atima, draugelis i savo porshe buvo isidejas antiradara ir lazerio blokatorius uz 2000lt, tai labai greitai ateme, nes paprasciausiai kai mentu radaras nefiksavo jokio greicio jie is karto suprato kad auto su nelegalia iranga, tai susistabde ir is po priekinio valst. nr. iskrapste lazerio blokatoriu. |
O kai tave sustabdytų pareigūnai kurie turėtų feną, tavo aparačiukas pipsėtų kai pareigūnas prietų prie tavęs? Nes jeigu jis gaudo signalą apie matavimo įtaisus tai turėtų pipsėti, nes tu stovėtum greičio matuoklio zonoj :)
|
shudas tas detektoriu nes jis reaguoja jau tada kai tave nusauna zodziu is anksto zinosi kad gausi bauda. buvo ir pas mane sumontuotas i e430 po plastamsem kur liuko valdymas, ijungimas isvestas po vairu ir pypsiukas i stoike isvestas buvo, beprasmis daiktas. o va tie blokatoriai tai geras dalykas tik vat kad juos atima staigiai nes mentu radaras rodo error ir jie gali tavo masina dalim isrinkt kol suras.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:51. |