MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Shapalas W210 2.9td 97metu (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6082)

Shapalas 2010-12-26 19:38

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 117620)
bet kaip apsalo taip masina,neikertu :unreal:

ziemos temoje yra parasyta :) lipdukai bus:)

artez 2010-12-26 20:27

gerulis mb :) idomu kaip is ten isvaziavai :D jauciu per keleivio duris lipai =)))

Tomskis 2010-12-26 21:13

grazus, gaila kad mechanika, oda , klima viskas yra?

Shapalas 2010-12-26 21:15

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 117629)
grazus, gaila kad mechanika, oda , klima viskas yra?

mechanikos as tik ir norejau, automatu net neziurejau, odos nera, klimos taip pat :) is navarotu tai tik kondiske, lankstomi veidrodziai, xenonai originalus, antipraslidymas elektra pilna, daugiau kaip ir nieko nera :)

Tomskis 2010-12-26 21:28

elektra pilna ta prasme sedynes sildomos, elektrines ir pan? bet salonas tas grazus turi buti, ne toks kaip eleganco ane, autopiloto speju irgi ner? is isores turbut grazesnis nei is vidaus mb :) nu bet salona nusipirksi kada odini ir bus ciki. mechanika nera blogai, bet nesijaucia to mb malonumo kai reik begius junginet, pats tik treciam mb pajauciau ka reiskia vairuot ir kaifuot su mersu , nes pries tai du mb buvo mechanikos. o seip is isores graziai atrodo tavo mb, ratai grazus, spalva grazi, avangardas viskas ciki. ai dar stopai matau facelifto imesti

Shapalas 2010-12-26 21:31

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 117633)
elektra pilna ta prasme sedynes sildomos, elektrines ir pan? bet salonas tas grazus turi buti, ne toks kaip eleganco ane, autopiloto speju irgi ner? is isores turbut grazesnis nei is vidaus mb :) nu bet salona nusipirksi kada odini ir bus ciki. mechanika nera blogai, bet nesijaucia to mb malonumo kai reik begius junginet, pats tik treciam mb pajauciau ka reiskia vairuot ir kaifuot su mersu , nes pries tai du mb buvo mechanikos. o seip is isores graziai atrodo tavo mb, ratai grazus, spalva grazi, avangardas viskas ciki. ai dar stopai matau facelifto imesti

na sedynes grazios bent jau man, ta prasme nevienos spalvos tokios kubeliais lyg ir tamsios:) autopiloto nera, sedynes neelektrines, paprastos, reiks kada odos paieskot, bet kol kas tai netrugdo :) na as tu 3.0d ir 3.0td automatu vaziavau tai nepatiko man

Edgis 2010-12-26 21:37

Citata:

Pradžioje rašė Shapalas (Post 117634)
na sedynes grazios bent jau man, ta prasme nevienos spalvos tokios kubeliais lyg ir tamsios:) autopiloto nera, sedynes neelektrines, paprastos, reiks kada odos paieskot, bet kol kas tai netrugdo :) na as tu 3.0d ir 3.0td automatu vaziavau tai nepatiko man

Na 3,0TD yra gėris....turiu dabar, tai juda užtikrintai, automatas man būtinas, nes aš tinginys:geda::xx:
Tavasis irgi gražus ir traukia gerai, bet kai tau jį pažiūrinėjau sunkiausia užduotis buvo važiuoti su mechanika :D Nes kokį mėnesį laiko nevažinėjau su mechanika, tai buvau pamiršęs ką sankaba daro:xx:

artez 2010-12-26 21:37

ten kur uzsalusi prie duru matau antena kazkokia stovi...ir laidas i salona eina,kas tai?

ldalius 2010-12-26 21:38

Mersas kaip mersas. Jei tau patinka, tai ir svarbiausia. O smerkti, kad ne automatas ar nepatinka automatas yra tiesiog neetiška. Kiekvienam savo. Patinka mechanika - tai vadinasi telieka pasakyti - gero tau vėjo su ta mašina. O dėl odinio salono tai irgi jei norėsi isidėsi, o jei prilips šitas, tai ir važinėsi kaip yra. Man asmeniškai odinio salono 100 metų nereikia

Tomskis 2010-12-26 21:39

o atsakyk man edgi ir shapalai, ant laisvu kai vietoj stovi, dreba jis ar ne? nes dvejuose tik 2.9 esu sedejes ir pas visus baisi vibracija salone, kai pagazuoji viskas dingsta, jausmas kaip be pagalviu motoras butu, ar cia visi taip 2.9 dirba ar nesijaucia ir nesigirdi salone?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:49.