MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W140 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=231)
-   -   Pradėjus važiuoti gęsta W140 3,2 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6122)

Edgis 2011-01-03 10:05

Citata:

Pradžioje rašė mbs (Post 118705)
sveiki...tokia kylo problema ..automobilis uzsiveda bet tik pradedant vaziuot iskart gesta..kame galetu but problema ?aciu....ir dar kaskart uzvedant uzsidega lempute ASR..reikia kelis kartus masina uzvedinet kad lempute dingtu..?

ASR su tuo nieko bendro neturi. Tai tiesiog antipraslydimo kontrolė.

Citata:

Pradžioje rašė mbs (Post 118708)
na mandravot cia nereikia.....3.2 variklis 93 metu...5 begiu automatas.....nebuvo pries tai problemu..

Niekas nemandravoja, bet pasakymas: padėkit, auto nesikuria, yra labai jau neinformatyvus:wave:
Tikrai 5 bėgių:unreal: Mesk VIN, įdomu pasidarė:geda:

Citata:

Pradžioje rašė mbs (Post 118714)
na buna dirba..ir negesta ...bet buna kad ir uzgesta...pagazavus buna viskas ok...tik ijungus metra pavaziuoji ir uzgesta ..bet iskart uzsidega akumuliatoriaus lempute.

O kaip pats variklis dirba? Pulsuoja? Kaip reaguoja į pagazavimą? Apsukos normaliai kyla?
Kiek V rodo krovimą?

Mb 140 2011-01-03 10:25

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 119047)
ASR su tuo nieko bendro neturi. Tai tiesiog antipraslydimo kontrolė.

ASR ne tik anti praslidima reiskia kai dega ;) jis kaip klaida rodo,ar ten sklende ar dar kazkas ;) nes pas mane kartais ir buna ir pas draugeli kai ryte ant salto uzkuri ir is kart uzsidega ir gazo nepriima tada ;) variklis dirba ant minimaliu apsuku ;) uzvedi is naujo viskas chiki buna,dazniausiai tai kartojasi kai salta

Edgis 2011-01-03 10:36

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 119051)
ASR ne tik anti praslidima reiskia kai dega ;) jis kaip klaida rodo,ar ten sklende ar dar kazkas ;) nes pas mane kartais ir buna ir pas draugeli kai ryte ant salto uzkuri ir is kart uzsidega ir gazo nepriima tada ;) variklis dirba ant minimaliu apsuku ;) uzvedi is naujo viskas chiki buna,dazniausiai tai kartojasi kai salta

Na W140 aš neblizgu dar:geda:
Tai reiškia, kad čia panaši bėda kaip Ke-jetronic ir OVP relei:) Belieka išsiaiškinti kuri relė yra atsakinga už visą tai:) Pradėčiau nuo tos pačios OVP relės....nors nesu tikras ar ji ten yra:geda:

mbs 2011-01-03 12:11

na tiesa sakant ...pulsuoja...ir mazos apsukos - bet cia gal del benzo gali buti...Tai vat kolega irgi su tokia beda yra susijes kaip ir as su ta ASR...pas mane ta pati beda...buna reikia gal desimt kartu uzvest ir uzgesint..kad lempute dingtu.

Mb 140 2011-01-03 17:26

Citata:

Pradžioje rašė mbs (Post 119070)
na tiesa sakant ...pulsuoja...ir mazos apsukos - bet cia gal del benzo gali buti...Tai vat kolega irgi su tokia beda yra susijes kaip ir as su ta ASR...pas mane ta pati beda...buna reikia gal desimt kartu uzvest ir uzgesint..kad lempute dingtu.

pulsavimas nuo daug ko gali but,kaip vampyras sake nuo pravodkes pacios purkstuku iki zvaklaidziu ir t.t.o del ASR kazkaip nesigilinau as,pas mane retokai jis uzsidega,bet as draugeli ir buna kad po 10 kart reik pervest masina,kol jis uzgesta ;) zinau viena,kad uzkurus masina ir pagazavus rankiniu budu po kapotu is kart uzsidega ASR,tai kaip suprantu su tuo ir bus susije,ar tai sklende ar tai dar kazkas

Edgis 2011-01-03 20:08

Citata:

Pradžioje rašė mbs (Post 119070)

Reikia tavo VIN, nes nieko nematau ir nieko nežinau apie tavo MB.
Keli galimi variantai:
Blogai krauna generatorius, ABS ir ASR neužtenka įtampos.
Kadangi pas W140 akseleratorius jau valdomas elektra, tai jo valdymas gali būti smigęs...na smingantis:)
Apsioksidavę valdymo blokų kontaktai, abs davikliai (na čia jau mažesnė tikimybė, bet visgi tikimybė)
Ir dar daug variantų:wave:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:20.