![]() |
pagal idėją tai reostatas iki nulio neturėtų numažinti įtampos, nes turėtų visvien šviesti blankiai gal kokius 4 ar 5 voltus padavus, tačiau kiek teko čiupinėtų mersų reostatų tai visi būdavo kas sūkiojant ir visai įtampos padavimą į apšvietimą kažkurio momentu nutraukdavo. Visi jie nuo senatvės apskrunda
|
tai kad labai jau jis man prastas originalus,tai pagalvojau gal iseitu kaskas tai va ir uzklausiau bet kad cia nelabai man kas ka pasake.
|
nelabai kas tau ką ir pasakys, nes tokie perdirbimai daugiausia traktuojami kaip mašinos niekinimas. Jeigu taip perdirbinėtum VW golf, tai diskusijos virte virtų, o iš mersų nelabai kas taip ir tyčiojasi, o jei merso originalumas tau prastas tai gal tau dar anksti sėdėti už MB vairo?
|
Citata:
|
tai jai tau niekinimas tai gali vazinet neniekindamas o man tai ira grazu ir as pabandysiu kaska pasigamint ir as cia parasiau pasiteiraut o neklausyt kas ka mano ir ka galvoja.as ne nuomoniu klausiau kaip kam grazu ar panasiai.nematei temos uzraso??????????????
|
ui ui, kokie mes grėsmingi :xx: dar ir riaumoti mokame :xx:
|
Citata:
|
niekas cia neriaumoja ir nerodo gresmingumo as paklausiau ir norejau sulaukt atsakymo to ko klausiau. o ar iseis man ar neisei as pasakysiu kai pabandysiu padaryt.
|
Citata:
|
jei rankas turi, pasidarisi, jei nelabai gausis, persidarisi :)zmones i kosmosa skrenda, o tu del lempikiu pergyveni :)
a turi koki pavizdi? kaip noretum pasidarit ? Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:52. |