MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   Noreciau pasiteirauti! Kokio galingumo lemputės yra W124 spidometro apšvietimui? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6146)

ldalius 2011-01-04 18:19

pagal idėją tai reostatas iki nulio neturėtų numažinti įtampos, nes turėtų visvien šviesti blankiai gal kokius 4 ar 5 voltus padavus, tačiau kiek teko čiupinėtų mersų reostatų tai visi būdavo kas sūkiojant ir visai įtampos padavimą į apšvietimą kažkurio momentu nutraukdavo. Visi jie nuo senatvės apskrunda

Lukito777 2011-01-04 18:19

tai kad labai jau jis man prastas originalus,tai pagalvojau gal iseitu kaskas tai va ir uzklausiau bet kad cia nelabai man kas ka pasake.

ldalius 2011-01-04 18:20

nelabai kas tau ką ir pasakys, nes tokie perdirbimai daugiausia traktuojami kaip mašinos niekinimas. Jeigu taip perdirbinėtum VW golf, tai diskusijos virte virtų, o iš mersų nelabai kas taip ir tyčiojasi, o jei merso originalumas tau prastas tai gal tau dar anksti sėdėti už MB vairo?

Edgis 2011-01-04 18:22

Citata:

Pradžioje rašė Lukito777 (Post 119541)
tai kad labai jau jis man prastas originalus,tai pagalvojau gal iseitu kaskas tai va ir uzklausiau bet kad cia nelabai man kas ka pasake.

Palauk, prisijungs Edgaras ir patars. Roma nebuvo pastatyta per dieną:wave:

Lukito777 2011-01-04 18:23

tai jai tau niekinimas tai gali vazinet neniekindamas o man tai ira grazu ir as pabandysiu kaska pasigamint ir as cia parasiau pasiteiraut o neklausyt kas ka mano ir ka galvoja.as ne nuomoniu klausiau kaip kam grazu ar panasiai.nematei temos uzraso??????????????

ldalius 2011-01-04 18:24

ui ui, kokie mes grėsmingi :xx: dar ir riaumoti mokame :xx:

Edgis 2011-01-04 18:25

Citata:

Pradžioje rašė Lukito777 (Post 119544)
tai jai tau niekinimas tai gali vazinet neniekindamas o man tai ira grazu ir as pabandysiu kaska pasigamint ir as cia parasiau pasiteiraut o neklausyt kas ka mano ir ka galvoja.as ne nuomoniu klausiau kaip kam grazu ar panasiai.nematei temos uzraso??????????????

Stabdom arklius ir eina gert arbatos:) Ramiai, čia juk forumas, visi turi teisę reikšt nuomonę. Jei bus noras, visą OT apie grožį ir negrožį bus galima trinti :)

Lukito777 2011-01-04 18:27

niekas cia neriaumoja ir nerodo gresmingumo as paklausiau ir norejau sulaukt atsakymo to ko klausiau. o ar iseis man ar neisei as pasakysiu kai pabandysiu padaryt.

Lukito777 2011-01-04 18:31

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 119542)
nelabai kas tau ką ir pasakys, nes tokie perdirbimai daugiausia traktuojami kaip mašinos niekinimas. Jeigu taip perdirbinėtum VW golf, tai diskusijos virte virtų, o iš mersų nelabai kas taip ir tyčiojasi, o jei merso originalumas tau prastas tai gal tau dar anksti sėdėti už MB vairo?

anksti sakai jai forume nesenai uzsireginau tai nereiske kad MB nesenai vairuoju!

mikis 2011-01-04 18:32

jei rankas turi, pasidarisi, jei nelabai gausis, persidarisi :)zmones i kosmosa skrenda, o tu del lempikiu pergyveni :)
a turi koki pavizdi? kaip noretum pasidarit ?

Citata:

Pradžioje rašė Lukito777 (Post 119547)
niekas cia neriaumoja ir nerodo gresmingumo as paklausiau ir norejau sulaukt atsakymo to ko klausiau. o ar iseis man ar neisei as pasakysiu kai pabandysiu padaryt.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:52.