![]() |
Citata:
|
As kai savo zvake nulausta isgrezinejau nulupes galva, tai nieko daugiau nekeiciau apart galvos tarpines ir po siai dienai vazineju patenkintas:bebebe::zenklas:
|
Aš tai visą motorą pasikeičiu :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
mano dede sunui nupirko renuske su buksuojancia sankaba, tai permete deze su varikliu kartu nuo kitos masinos, tiesiog jam taip paprasciau, nes turi savo srota renuskiu, ir kai ardo jas, tai numeta visa pakaba kartu su motoru ant zemes, kebula iskelia :) o kas neturi detaliu, tas jau remontuojasi :)
|
tai ir man paprasciau motora persimesti su pavaru deze. o kas del ridos, tai turiu serviso knygele, vis pilnai iki dabar uzpildyta, rida tikra, taip kad masina 1997-09 w210 su rida 171 tukst. km. tikit ar ne :) ir dar is vokietijos. problema kad kebulas kaip visu parudijes, bei salona buvo kazkoks negrazus, tai is kito savo E230 persimeciau ji, o dabar ko gero ir varikli reikes persimesti. beje, galvoju ir automata persimesti, nes senas mersas automatas buvo, o naujas mechanine. skaiciau kad ziauriai daug darbo ir investiciju, bet kai turi donora, tai nieko baisaus...
|
Citata:
|
Citata:
|
sveiki kad nekurti naujos temos paklausiu cia senden auzkaito varikliukas atidarius isipletimo bakeli issovetokios koses kad baisu po to dapyliau antifrizo kokius 4ltr nuvaziavau kokius 300km ir niekonebekaito pas mane w210 e290 automatas variklyje tepalo norma tai gal is greicio dezes arturi koki santiki antifrizas su greicio deze pirmas automatas:ralis:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:52. |