MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   MB W211 uzsidega Malfunction electrical consumers switched off (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6677)

vampyras 2011-05-10 13:43

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 146370)
Vampyrai, ne i tema, bet ar W211 kazkaip indikuoja ir ispeja, jei kondiskeje truksta freono ir to pasekoje ji saldo kiek prasciau nei turetu?

freono kiekis nematuojamas, tik spaudimas, ne nerodo kad mazai, tik diagnosei rodo kad spaudimas per mazas, ir freonas patsai per 3-5 metus dingsta reikia ji pastoviai pasipildyti :)

Finalfour 2011-05-10 14:11

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 146379)
freono kiekis nematuojamas, tik spaudimas, ne nerodo kad mazai, tik diagnosei rodo kad spaudimas per mazas, ir freonas patsai per 3-5 metus dingsta reikia ji pastoviai pasipildyti :)

Na va, itariu kad man reikia taip ir padaryti, nes kazkaip neypatingai pas mane saldo jau... Reikes susirasti Vilniuje koki nebloga kondicionieriu servisiuka ;)

sanis1 2011-05-10 21:35

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 146386)
Na va, itariu kad man reikia taip ir padaryti, nes kazkaip neypatingai pas mane saldo jau... Reikes susirasti Vilniuje koki nebloga kondicionieriu servisiuka ;)

Kad freonas is sandarios sistemos pradingtu tai kazkaip nesitiki-vazineju jau 7m su nezinia kada pildytu freonu ir po siai dienai saldo puikiai
Kolegai jauciu gresia islaidomis nemenkomis-paaiskes kad netvarkingas radijatorius, kompresorius, ventiliatorius ar panasiai

Finalfour 2011-05-10 22:55

Citata:

Pradžioje rašė sanis1 (Post 146455)
Kad freonas is sandarios sistemos pradingtu tai kazkaip nesitiki-vazineju jau 7m su nezinia kada pildytu freonu ir po siai dienai saldo puikiai
Kolegai jauciu gresia islaidomis nemenkomis-paaiskes kad netvarkingas radijatorius, kompresorius, ventiliatorius ar panasiai

Viskas ten tvarkinga ir sandaru :) Tiesiog as kazkaip vis palyginu su tevo senu peugeot, kur ikalus kondiske is karto kala ledu leda, pas mane palaukt reikia kol tas ledas ateina. Bet jis ateina. Ir taip nuo pat pirkimo, o pirkimo metu mersas silberyje patikrintas nuodugniai buvo, viskas ten sandaru ir idealu. Ir jokiom islaidom niekas ten negresia. Bevelyciau pritarti vampyrui, kad freonas karts nuo karto yra papildomas ir tiek, nepriklausomai nuo to ant kiek sandari sistema.

vampyras 2011-05-10 23:14

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 146492)
Viskas ten tvarkinga ir sandaru :) Tiesiog as kazkaip vis palyginu su tevo senu peugeot, kur ikalus kondiske is karto kala ledu leda, pas mane palaukt reikia kol tas ledas ateina. Bet jis ateina. Ir taip nuo pat pirkimo, o pirkimo metu mersas silberyje patikrintas nuodugniai buvo, viskas ten sandaru ir idealu. Ir jokiom islaidom niekas ten negresia. Bevelyciau pritarti vampyrui, kad freonas karts nuo karto yra papildomas ir tiek, nepriklausomai nuo to ant kiek sandari sistema.

kas sukurs sujungimu technika,kad freonas niekada nebedingtu, taps labai turtingas :)

Finalfour 2011-05-11 11:51

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 146503)
kas sukurs sujungimu technika,kad freonas niekada nebedingtu, taps labai turtingas :)

Tai jau tikrai. Zodziu, isvada, kad kas kokie 3 meteliai patartina nuvaziuoti pas kondicionieriu dievus pasipildyti freono, nes kad ir kokia tobula ir super techniskai tvarkinga sistema butu, kondisinas po 3 metu jau nebesaldys taip kaip jis gali :)

Tomskis 2011-05-11 12:07

kazkodel pas mane saldytuve per 15metu niekur nedingo freonas. neturi dingt ir is masinos

vampyras 2011-05-11 13:12

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 146560)
kazkodel pas mane saldytuve per 15metu niekur nedingo freonas. neturi dingt ir is masinos

todel kad saldytuvas stovi, o masinoje variklis dirba,vibracijos, naudojamos lankscios jungtis,slangos ir pan, ir digsta jis per maziausius tarpelius po truputi,
Tomski nesigincyk geriau isrask naujas jungtis :D

Finalfour 2011-05-11 13:18

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 146560)

Deja, dingsta, ir jei auto kondicionavimo sistema labai tvarkinga, tai dingsta taip pamazu, kad nepastebi. O pastebi tik tada, kai po kokiu 3 metu ji vel is naujo prisipildai ir pamatai kaip jis gerai gali saldyti :) Cia kaip su medziais pavasari, jei i medi spoksosi isvein akiu neatitraukdamas, nepastebesi kaip auga lapai, o jei i medi paziuresi po menesio, pamatysi kad jis jau suzaliaves :)
Ar ne tiesa sakau? ;)

sanis1 2011-05-11 21:01

Ziauri nesamone, kad po 3 metu freonas dingsta is sistamos-nu totali nesamone-jei nesandari sistama tai nereiks nei menesio, o jei sandari tai 5m laikosi ir dar laikysis-paskutiniu metu pastebiu per dazna vampyro draugyste su Jacku ir del to kylancias sapaliones

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:39.