MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   MB W211 E320 cdi deze ar variklis? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6880)

Finalfour 2011-04-03 22:42

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 140453)
Aš irgi galvoju, kad W211 įstačiu dujas visi gedimai pasišalina patys:xx:

:xx: Ir dar is atliekamo nesudegusio kuro misinio kepama kiausiniene su spirgiais ;)

adrenalinas 2011-04-04 12:17

Sveikas, minejai kad keitej transformatoriu, o kiek tau tai atsiejo lt ir kur dareisi?buvau Rimo autoservise sake kad ir pas mane gali buti jau nuejes, nes irgi turiu bedu su savo 2.7cdi deze.

Citata:

Pradžioje rašė k0m (Post 139132)
Sveiki,
Problemele su '03 metu, E320 mersu. Jame ta problemine deze. Buvo ibege antifrizo, keite transformatoriu (ar kaip jis tenais ;)). Taciau po jo pakeitimo, yra vienas bug'as: is ryto kai saltas variklis (ar salta deze?) - ant begiu persijungimo siubuoja masina. Apsukos tai kyla tai vel zemyn. Nera tas siubavimas baisus, trukdo tik pirmus 3-4 km. Bet nemalonu :)
Taisyti uz tukstancius - ne :) bet jeigu kalbam apie simtus - visai linkes investuot.
Gal kas buvo susidures su panasia beda?

No malfunction. Pas tech'a buves (kitais klausimais).

Dekingas.

A.

[ORIGINAL] 2011-04-04 12:32

man tai pat buvo su a8 taip tai pusle puvo parejus . nepigus malonumas

sanis1 2011-04-04 19:36

O tai ne pigiau butu visa deze keist?-kiek maciau deze kapitaliai suremontuota apie 1500lt eina

k0m 2011-04-04 23:20

Citata:

Pradžioje rašė adrenalinas (Post 140498)
Sveikas, minejai kad keitej transformatoriu, o kiek tau tai atsiejo lt ir kur dareisi?buvau Rimo autoservise sake kad ir pas mane gali buti jau nuejes, nes irgi turiu bedu su savo 2.7cdi deze.

Gerai kad ne man atsiejo :) na bendrai remontas gavosi 2k pinigu. Bet kaip matau, netgi uz tokias saibas negalejo iki galo sutvarkyti. Cia buvo pries geru pora metu.
Daresi zmogus klaipedoje, pas meistrus X.

Kiek snekejau kazkada su tech1, tai kompas dezes gedimu neparodys. Cia reikia kokio nors apd egzperto :) Itariu tikrai ne man vienam sita problema, ir nelabai tikiu kad priezastys visur skirtingos. Nagi, vampyrai, tech1 ir kiti ismanantys zmones, pasisakykite prasau situo klausimu.

A.

vampyras 2011-04-05 07:57

Citata:

Pradžioje rašė k0m (Post 140704)
Gerai kad ne man atsiejo :) na bendrai remontas gavosi 2k pinigu. Bet kaip matau, netgi uz tokias saibas negalejo iki galo sutvarkyti. Cia buvo pries geru pora metu.
Daresi zmogus klaipedoje, pas meistrus X.

Kiek snekejau kazkada su tech1, tai kompas dezes gedimu neparodys. Cia reikia kokio nors apd egzperto :) Itariu tikrai ne man vienam sita problema, ir nelabai tikiu kad priezastys visur skirtingos. Nagi, vampyrai, tech1 ir kiti ismanantys zmones, pasisakykite prasau situo klausimu.

A.

daug nieko cia per neta nepribursi, reikia adaptacijas daryti,nauja softa kelti, ir tada ziureti kas blogai. jaigu klaidos nemeta, tai blogis ne mechanineje dalyje, nes ji labai stipriai stebima.

k0m 2011-04-11 19:53

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 140726)
daug nieko cia per neta nepribursi, reikia adaptacijas daryti,nauja softa kelti, ir tada ziureti kas blogai. jaigu klaidos nemeta, tai blogis ne mechanineje dalyje, nes ji labai stipriai stebima.

Gal kas pasiulys koki meistra i ka galima butu kreiptis situo klausimu?

driuliauskas 2011-04-11 19:57

Citata:

Pradžioje rašė k0m (Post 141799)
Gal kas pasiulys koki meistra i ka galima butu kreiptis situo klausimu?

gal tech1 apsiims.

sukutix 2011-04-13 20:26

Sveiki,
pasmane MB280cdi 06m irgi ta pati beda su apsuku pulsacija ir bandau ieskoti sprendimo budo, bet kolkas nieko gero. Kaip suprantu tai labai "populiari" beda ir man keista, kad Sillberis sitos bedos negali isspresti, nieko konkretaus negali pasakyti.
Su nekantrumu laukiu, gal kas iveiks sita problema butu idomu isgirsti sprendimo buda :)))

Tomskis 2011-04-13 21:05

visi atsakymai sitoj temoj, jei vilnietis esi, vienu pranesimu auksciau parasyta pas ka kreiptis :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:58.