![]() |
Citata:
|
Sveikas, minejai kad keitej transformatoriu, o kiek tau tai atsiejo lt ir kur dareisi?buvau Rimo autoservise sake kad ir pas mane gali buti jau nuejes, nes irgi turiu bedu su savo 2.7cdi deze.
Citata:
|
man tai pat buvo su a8 taip tai pusle puvo parejus . nepigus malonumas
|
O tai ne pigiau butu visa deze keist?-kiek maciau deze kapitaliai suremontuota apie 1500lt eina
|
Citata:
Daresi zmogus klaipedoje, pas meistrus X. Kiek snekejau kazkada su tech1, tai kompas dezes gedimu neparodys. Cia reikia kokio nors apd egzperto :) Itariu tikrai ne man vienam sita problema, ir nelabai tikiu kad priezastys visur skirtingos. Nagi, vampyrai, tech1 ir kiti ismanantys zmones, pasisakykite prasau situo klausimu. A. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki,
pasmane MB280cdi 06m irgi ta pati beda su apsuku pulsacija ir bandau ieskoti sprendimo budo, bet kolkas nieko gero. Kaip suprantu tai labai "populiari" beda ir man keista, kad Sillberis sitos bedos negali isspresti, nieko konkretaus negali pasakyti. Su nekantrumu laukiu, gal kas iveiks sita problema butu idomu isgirsti sprendimo buda :))) |
visi atsakymai sitoj temoj, jei vilnietis esi, vienu pranesimu auksciau parasyta pas ka kreiptis :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:58. |