![]() |
400CDI ? Prabangus automobilis :blush:
|
Citata:
|
mano akimis tie ratai tokie biski taivanio stiliaus, kaip kas sako det ant bmw ir hondu visokiu, bet visumoj, sitam mb jie tinka ir man asmeniskai atrodo graziai
|
Citata:
|
labai gerai atrodo.mano akims tai nieko netruksta sitam aparatui:)
|
Didziausi modelio trukumai tai pavaru deze kazkokia nelabai protinga, tikrai labai prastoje vietoje padarytas sedyniu valdymas, tiek man, tiek keleiviui isedus daznai su kelenu prisilieti netycia, ir sedyne stumiasi. Keleivis isedes viena karta irgi pradejo sedyne stumtis tas net isigando nebesuprato ko cia ji automatiskai stumiasi :D beje, gal todel kad kojos ilgos, pats 190cm ir draugai auksti. Tai cia del sedynes regulaivimo didelis minusas. Toliau didelis minusas kad reikia kiekviena karta ijungineti sedynes sildyma.. Kiek turejau masinu tai visada nusistatai maximalu lygi ir kai tik uzvedi sedyne iskart syla, o cia reikia pastoviai jungineti ta sedynes apsildyma.
|
Citata:
|
Viskas puiku, tik sutinku su nuomone, jog ratus reiktu keisti.
|
Liuks W220 dar dyzelis ekonomiškas :) ratai iš bėdos gerai, bet visada atsiras gražesnių :)
|
nesuprantu tai kam jum tas kojas uzsukelt iki stiklu? o del sildymo tai niekur pas mane taip nebuvo kad uzvedi ir sildo nei bmw nei audi, nesamone butu gal as nenoriu kad kita diena sildytu?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:44. |