![]() |
automobilis ir turi būti automobilis, o ne eksponatas
|
Tebunie :)
|
kad ten langai turbut dvigubi, netamsinti?
|
Tomski, o kur tavo tradicinis klausimas: ar veikia kondiškė? :xx:
|
Citata:
|
Labai grazus, patinka man, ratai kad ir bling bling bet jie cia yra vietoje :) Del zeminimo tai atrodytu graziau, bet ir dabar labai jau vaizdo negadina mano akimis :) O mano nuomone amerikietiskas w140 grazesnis su tais orandziniais posukiais ir kvadratiniais numeriais nei europinis:)
|
ratai labai geri,mano stilius :) tik biski noretusi kad jis zemesnis butu, o toliau viskas jega :bmwantras:
|
grazi masina bet ar man atrodo ar ratlankiu et netinkamas, kazkaip priekiniai perdaug issikise, manau zemint nelabai gautusi.
|
Taip taip kolektyvas, jis is amerikos ! 3.2 paprastas, siuo laikmeciu labiausiai tinkantis kuro kainu ir sanaudu atzvilgiu :) bet ... cia tik mano nuomone ir pasirinkta auto. Tam ir forumas, kad issakyt nuomones, pareiksti pastabas. Kaip zinia su ratu pasiula Lietuvoj padetis tragiska. Tad teko rinktis dideli ir blizganti :) Ratai "ASANTI" firmos.
|
Citata:
Ir uzhuojauta kas tuos diskus plauna ir prilaiko grazhius :xx: Ratai grazhus,tik pagal save zhinau,ka reishkia blizginti savaitei du kartus,o chia dar kaip ir shpikiai :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:47. |