MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos apie Audio, Video, Navi, Signalizacijas ir t.t. (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=99)
-   -   MB W220 neveikia nei TV nei NAVI nei TEL. nei CD (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7168)

Mb 140 2011-05-10 22:25

tai jei nera jokiu bloku kas ten gali veikt?

Error 2011-05-10 22:25

Citata:

Pradžioje rašė sapnelis (Post 146475)
Turbūt kokioj kontoroj buvai kad nežino :D changeris gal sugedęs, bet kad navi ir tv neveikia turbūt čia atskira bėda...

tai taip ir manau kad TV, NAVI ir Tel. cia atskira beda,bet kas pasakys kokia :)?

vampyras 2011-05-10 22:26

kein TV= nera televizijos, kain Tel= nera telefono cia taip reikstu isvertus i lietuviu kalba.
ieskot slieku grietineje? :xx:

Error 2011-05-10 22:28

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 146477)
tai jei nera jokiu bloku kas ten gali veikt?

bet kaip patikrinti yra jie ar nera..siaip juk turi buti. Na varysiu i diagnostika pas MB elektrika-manau gal pasakys. O kiek tie blokai gali kainuoti apytiksliai?

Error 2011-05-10 22:29

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 146479)
kein TV= nera televizijos, kain Tel= nera telefono cia taip reikstu isvertus i lietuviu kalba.
ieskot slieku grietineje? :xx:

bet kodel jos nera ir ka daryti kad ji butu :)?

artez 2011-05-10 22:33

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 146481)
bet kodel jos nera ir ka daryti kad ji butu :)?

pas mane irgi nera :) nesuk galvos arba mokek uz tiuneri 600lt(nors nezinau kam tas telikas masinoi,gi vairuoji o ne gyveni masinoi) telefona jau nezinau reikia jau pagal modeli :)

Error 2011-05-10 22:46

Citata:

Pradžioje rašė artez (Post 146485)
pas mane irgi nera :) nesuk galvos arba mokek uz tiuneri 600lt(nors nezinau kam tas telikas masinoi,gi vairuoji o ne gyveni masinoi) telefona jau nezinau reikia jau pagal modeli :)

o kas gali pasakyti tas tiuneris yra ar jo nera> be to girdejau jog NAVI kazkokio specialaus kompakto reikia,kur ji galima gauti,o TEL. tai bandziau visaip ir korta nusipirkes buvau idejes-jokiu gyvybes zenklu..

Tomskis 2011-05-10 22:48

nera tv tiunerio, nera telefono, neveikia cdchangeris, navigacjos bloko nera, nieks ir neveikia, visie tie priedai turi buti masinoj, salone, po sedyne, bagazinej ir pan. viska susipirkt gali uz kelis tukstancius litu, bet galvok ar tau to reikia

Marozas 2011-05-11 10:32

Merse viskas eina sviesolaidiniais laidais. Jie pajungti i viena grandine. Tai pv jei changeris sugenda, niekas neveikia ir tt. Sugnalas dingsta. Manau beda gali buti tame. Man changeris buvo sugedes, kai pirkau masina, tai isvis niekas neveike. Jei tu is vln, parasyk man i pm, atsiusiu nr kas padarys, bet kainuos nepigiai, manau.

Error 2011-06-10 12:01

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 146545)
Merse viskas eina sviesolaidiniais laidais. Jie pajungti i viena grandine. Tai pv jei changeris sugenda, niekas neveikia ir tt. Sugnalas dingsta. Manau beda gali buti tame. Man changeris buvo sugedes, kai pirkau masina, tai isvis niekas neveike. Jei tu is vln, parasyk man i pm, atsiusiu nr kas padarys, bet kainuos nepigiai, manau.

Na va apziurejo mano masiniuka Robertas ;) tai viskas yra ir tiuneris ir t.t. tik kazkodel lyg ir atjungtas changeris jam pasirode,matomai jis neveikinatis. Tad reiktu originalaus changerio ;) telefonas neveikia del nutrukusio laido,kuri man atjunge ir pasake nusipirkti nauja. Kodel navigacija ir televizija neveikia,kazkaip konkreciai neatsake,o ir pats pamirsau paklausti.. :( bet minejo kad sviesolaidis cia kaip ir niekuo detas,nes del changerio gedimo tv ir navi vistiek turi veikti

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:50.