![]() |
minusas ir saugiklis nieka bendra neturi su kilometrazu, kitos strelikes tai turi reikala su minusu, o bet saugiklio streles irgi veikia
|
?? o kas turi bendro? galinis ratas ?
kad spidikas miro yra keletas priezasciu minuso nebuvimas, arba sviles takelis kazkur nedagauna kazko, saugiklis esantis spidometre prie to pacio prisideda Citata:
|
ta prasme jei kalbant apie pati spydika, t.y. vidurini ciferblata, tai as ji isemes is viso spydometro korpuso buvau tik vidurini ciferblata prisukes prie troso ir vazinejau, greiti rode, jokiu sujungimu daugiau nebuvo, tai strele nieka bendra su minusais ir saugikliais neturi, nes ju tiesiog nebuvo
|
:D
seip jeigu mano akys neapgauna penktadienio vakara 13diena :) jis rase kad spidike NIEKAS nebeveikia ;) i greiti rodo tik trosas. Citata:
|
nu as kai uzpiltom akim skaiciau, tai lemputes visos veikia jo spydike, o neveikia tik streles, tachometro pas ji nera, spydikas del ko neveikia aisku, belieka suzinot del ko neveikia kuro lygis, temperatura ir tepalo spaudimas :)
|
prasau neizeidineti, tachometras pas mane yra:)
|
uj atleisk broli, o jis irgi neveikia?
|
Citata:
|
sutvarkiau:) visa problema buvo saugiklis Nr3 :D:D, zinoma, spidometras nepasitvarke, bet dabar visos kitos rodykles atsigavo ir net masina pradejo gesintis pastacius atgal i degima :) zodziu, jau beveik viskas ok.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:48. |