![]() |
visos kalbos apie trauka yra tik pripratimo reikalas. pries beveik keturis metus persedau nuo 160kw bmw ant dabartinio 66kw mercedes. is pradziu buvo ne kas, bet kai pripranti viskas ok. beje per tuos keturis metus nesu nei karto mentams mokejes uz greiti, nors iki to buvau nuolatinis klientas. tai irgi privalumas:)
zodziu, imk ir nesuk galvos. |
bet takso salonas biski kitoks nei standartinis, todel kad nesiskirtu nuo taxi, reiks pasikeist salona
|
Nu nieko durnesnio negirdejes kaip pirkti taxa toki mersa :DDDD zmogau,prapulsi tu su juo,ir tau kelnias jis numaus, jau geriau pirk tu ta E39 su 300-400k begusi,nei sita :DDD automatas,sbc blokas, tikros nelaimes sitame modely,del vaziavimo vaziuos gerai,minkstai,komfortiskai....kas liecia islaikyma,tai kaip man sake merso centre,juk cia mersas sako,ko dar tu nori :DDDD
Beje pats turejau BMW e39 1999 metu,buvo beges orginaliai 380k,bedu beveik nebuvo su nieku,tik buvau pakeites abs daviklius visus 4 is bmw centro,po 250lt...nei variklis ,nei niekas negedo...mano buvo mechanika.Ir kitas reikalas,kad merso islaikymas yra brangesnis uz bmw.Cia mano nuomone ir patirtis sneka. |
Citata:
|
o jei jau lygini e39 su mb, tai lygink su w210 faceliftu, nes kitaip visai ne tos kartos gaunasi, o w211 reik lygint su e60
|
aisku klase kita bet kaip gi w203? uz tuos pinigus ji lengviau butu rast, nors irgi ne kazin kas...
|
Jus neziurekit kur ka rode Youtube lyginimas kazkoks,kuri as irgi mates, o kaip yra is tikro gyvenime....man per kisene maniskis tep trenke,kad dar dabar atsimenu...o sugriuves toli grazu nebuvo...o jus cia snekat apie taxo varianta,aisku ir taxus uzsieny priziuri gerai,bet detales visos devisi...Cia zmogus buvo klauses apie e39 tai pasakiau,o ne lygint ji su w210...geriau pirkti e39, nei sita taxa :) nebent zmogus turi kisene,kuri jam leidzia.
P.s Man w211 pigiausias islaikymas paciam niekada nebus pigiausias,kol pats to neisitikinsiu,kad ir turedamas E60...Geriausia paciam isbandyti :D bet tiek mano draugai,pazistami, yra pakraupe w211 islaikymo kastais. |
nu mano ziniomis vokieciu taksai priziureti tikrai gerai , jeigu sulygint masinu stovius su lietuviu, kurie paeme paskolas nusiperka masinas, tai tie taxai lediniai, nes lietuviu masinos prieziura tuom ir pasibaigia, kad uz visus pinigus nupirkta masina, o remontuot ner uz ka
|
Siuo atveju zmogus turi mazai pinigu,o nori sito merso, ir siekia ji nusipirkti bet kokia kaina,galvodamas ,kad svarbiausias tikslas ji nusipirkti,o visa kita px......gal taip ir butu,jei jis nebutu ten beges 400k,nes prie tokios ridos tikrai kazkas po biski byres,turesi taisyti,kisti pinigus ir ais per kisene,o tuo labiau su sito merso dalim,yra kaip kur deficitas,o tada busi nukreiptas i MB centra,kur viskas kainuoja tukstanciais....Del manes galima ji pirkti,tik gali labai ibristi paskiau :D
|
Citata:
Aisku, kai zmones nusiperka w211 kaip taxsas, ar siaip uzjota is italu ar vokieciu, kur vokieti sdel to ir praduoda, nes finansiksai remontuot jau neverta, tai zinoma kad kainuoja kruva litu viska pakeist. Bet kai as saviski pirkau silberyje ir jam viskas buvo daroma typ top pagal gamintojo instrukcijas laiku ir grieztai, tai bedu jokiu nera, tpfu tpfu tpfu....... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:42. |