MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   C124,- kaip pakeisti pechiuka ? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7209)

samagonas 2011-05-18 19:32

Citata:

Pradžioje rašė Kerp (Post 147652)
kaip tik si savaitgali keiciau peciuko radiatoriu savajam, istikruju nelabai ten daug darbo, jei bus klausimu drasiai rasyk pm, kuom galesiu padesiu:) O atrodo istikruju ziauriai...

Dekui, zhinosiu, i ka kreiptis :)
Bet man tai ragas,kai matau tas nuotraukas,ieina panika konkrechiai,nebenoriu nei merso,nei pechiaus :malkos: Nezhinau ar ryshiuos tai operacijai :)

liudas777 2011-05-18 19:34

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 147656)
Dekui, zhinosiu, i ka kreiptis :)
Bet man tai ragas,kai matau tas nuotraukas,ieina panika konkrechiai,nebenoriu nei merso,nei pechiaus :malkos: Nezhinau ar ryshiuos tai operacijai :)

Taigi susimeistrauk kokią pompą, pilk feirio į vandenį ir pumpuok tik per pečiuką. :) Nereiks nei dirbt tiek, nei garso izoliacijos gadint. Tavo pečiuko radiatorius gi geras, tik kad purvinas iš vidaus ar ne? :)

samagonas 2011-05-18 19:38

Citata:

Pradžioje rašė liudas777 (Post 147658)
Taigi susimeistrauk kokią pompą, pilk feirio į vandenį ir pumpuok tik per pečiuką. :) Nereiks nei dirbt tiek, nei garso izoliacijos gadint. Tavo pečiuko radiatorius gi geras, tik kad purvinas iš vidaus ar ne? :)

jo geas,tik kai pakaitinau gerai, tai tepalas pavire ir ant visu vamzdzhiu ir shlangu sieneliu prilipo,itariu pechiuke irgi koshe. Turiu tokiu atominiu skyschiu,kur visus riebalus ant smugio nuzhudo, tik galvoju,ar nesues ten kokiu lydmetaliu ? shiaip ir plasmases valau, atvalo tepalus isisenejusius momentaliai ir tt...

liudas777 2011-05-18 19:40

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 147659)
jo geas,tik kai pakaitinau gerai, tai tepalas pavire ir ant visu vamzdzhiu ir shlangu sieneliu prilipo,itariu pechiuke irgi koshe. Turiu tokiu atominiu skyschiu,kur visus riebalus ant smugio nuzhudo, tik galvoju,ar nesues ten kokiu lydmetaliu ? shiaip ir plasmases valau, atvalo tepalus isisenejusius momentaliai ir tt...

Garantuoti, kad nesuės negaliu. Bet 99%, kad nepakenks, nes kad ir koks agresyvus muilas ten bebūtų veikia pagal tą pačią reakciją. :)

Kerp 2011-05-18 19:59

Citata:

Pradžioje rašė liudas777 (Post 147658)

pas mane buvo privaryta to radiatoriu sandarintojo ar kazko panasaus. Ko tik nebandziau, ir chemija piliau ir slegiu, kaip nebuvo cirkuliacijos taip nebuvo, teko ardyt keist.

liudas777 2011-05-18 20:10

Citata:

Pradžioje rašė Kerp (Post 147662)
pas mane buvo privaryta to radiatoriu sandarintojo ar kazko panasaus. Ko tik nebandziau, ir chemija piliau ir slegiu, kaip nebuvo cirkuliacijos taip nebuvo, teko ardyt keist.

tai sandariklis yra sandariklis. Jo tikslaus veikimo nežinau, bet lengvai neišplausi, tokia jo paskirtis. Reikėjo visgi su rūgštimis pabandyti. ;)

Kerp 2011-05-18 20:13

buvau pirkes kazkokios chemijos, ausinimo sistemos plovyklis ar pan. nepadejo. o kokia rugsti tu turi omeni?

liudas777 2011-05-18 20:31

Citata:

Pradžioje rašė Kerp (Post 147669)
buvau pirkes kazkokios chemijos, ausinimo sistemos plovyklis ar pan. nepadejo. o kokia rugsti tu turi omeni?

Nu druskos ar azoto. :D Ne pačios konkečiausios, bet ir ne sisiuko. :) Bet negarantuoju, kad išės, reiktų prieš tai pabandyt kažkur atskirai ant to sandariklio. :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:54.