MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   MB W220 pneumatines pakabos garsus darbas-snypstimas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7246)

Marozas 2011-05-29 22:23

Pakeiskit temos pavadinima is Hidrauliniu amortizatoriu i Pneumatinius. Nemaisykit skyscio su oru :) Poto painiosis kiti, kas tures bedu su hidrauliniais

yamato 2011-05-29 23:38

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 149357)
Pakeiskit temos pavadinima is Hidrauliniu amortizatoriu i Pneumatinius. Nemaisykit skyscio su oru :) Poto painiosis kiti, kas tures bedu su hidrauliniais

:good:

Error 2011-05-30 13:34

Citata:

Pradžioje rašė NISMAS (Post 148268)
paklausyk pridejes ausi prie priekiniu mortiku virsaus o kas nors tegu paspaudo masinos prieki, jei ne per ten leidzia tai surask is kur tas garsas eina.

Nismas,jei gali parasyk man i privata savo kontaktus-mano masiniukas nores Tavo paslaugu :D ;)

Error 2011-06-20 16:24

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 149471)
Nismas,jei gali parasyk man i privata savo kontaktus-mano masiniukas nores Tavo paslaugu :D ;)

Na reiks bandyt ieskoti Vilniuje kokio servisiuko kuris si snypstima is pakabos sutvarkytu..kol kas neradau.
Gal pasiulymu kokiu turite?

yamato 2011-06-20 18:38

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 153492)

Parduoti MB? :mastau:

augi$ 2011-06-20 19:34

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 153492)
Na reiks bandyt ieskoti Vilniuje kokio servisiuko kuris si snypstima is pakabos sutvarkytu..kol kas neradau.

Koks tas tavo snyptimas? kai vaziuoji per duobes girdisi, ar kai iskeli masina snypscia amortikas? Kazkur prie suderves yra tipo l.rimti specai kurie tvarko airmatikus. Na tvarkyti pas juos neteko bet gandu lygyje kad net is silberio pas juos varo:) galiu numeri pasieskoti!

Error 2011-06-20 20:05

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 153550)
Koks tas tavo snyptimas? kai vaziuoji per duobes girdisi, ar kai iskeli masina snypscia amortikas? Kazkur prie suderves yra tipo l.rimti specai kurie tvarko airmatikus. Na tvarkyti pas juos neteko bet gandu lygyje kad net is silberio pas juos varo:) galiu numeri pasieskoti!

Snypstimas toks,kai isjungi varikli ir uzrakini masina,tai besileidziant snypscia ir isibegejus vaziuojant pries sankryzas pristabdzius girdisi tarsi ora isleidzia ,manau tame tarpe ir per duobes kartais girdisi..
siaip ju numeris tikrai praverstu ;) cia "prie Suderves" tai Suderves gatveje Seskineje ar kur?

glutaminas 2011-06-21 10:23

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 153554)
Snypstimas toks,kai isjungi varikli ir uzrakini masina,tai besileidziant snypscia ir isibegejus vaziuojant pries sankryzas pristabdzius girdisi tarsi ora isleidzia ,manau tame tarpe ir per duobes kartais girdisi..
siaip ju numeris tikrai praverstu ;) cia "prie Suderves" tai Suderves gatveje Seskineje ar kur?

nu tai pas visus mersus arimatickus, uzrakini masina, ijungi signlake ir pasnypscia kokia 10-20sec masina, toks garsas lyg padanga butum pradures-cia viskas normalu, airmatickas nusileidzia i stovejimo busena. kai ateini po kazkiek laiko prie masinos, isjungi signalke, jis pasikelia automatiskai.. bent jau pas mane taip, ir jokiu bedu nera su airmatiku, kilnojasi jis kaip tik panorejas, reguliuojasi kietumas ir t.t..

augi$ 2011-06-21 11:24

Kai uzrkini masina girdis toks snypstimas ir masina koki cm nusileidzia. bet tai normalu. Nors paskutiniu metu jokiu snyopstimu nepastebejau, bet pries tai girdedavosi. Kontaktus rasiau kazkokioj temoi apie airmatikus. jei nerasi pasikartosiu.

Error 2011-06-21 13:24

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 153675)
Kai uzrkini masina girdis toks snypstimas ir masina koki cm nusileidzia. bet tai normalu. Nors paskutiniu metu jokiu snyopstimu nepastebejau, bet pries tai girdedavosi. Kontaktus rasiau kazkokioj temoi apie airmatikus. jei nerasi pasikartosiu.

Bet esme tokia jog anksciau pas mane viskas vykdavo be tokiu garsu. O svarbiausia net gatvej vaziuojant tokiu snypstimu kaip pas autobusa nebudavo :)
Cia kazkas tikrai atsitiko manau,kodel anksciau taip nebuvo tuomet? Ir tikrai neturi bent jau taip garsiai snypsti kad net visame kieme beveik girdisi..

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:54.