Citata:
Pradžioje rašė stepaskeda
(Post 150060)
Jo ir as pamenu ta zmogu, kuris pardavinejo ir pardave atseit ta savo ledini mersa uz 7500lt berods, o paskui jau cia zvenge koki gaidi pardave ir kokie defektai buvo :)
|
tai kad cia as buvau ir kas? niekas isviso nezvenge,ir siaip kur jus matet afigiena mersa uz 7500lt?skersas ne skersas bet dabar zmogus prikele ir vazineja,ar jus varysit ant nepazystamo kur radote autogide ar jus varysit ant forumiecio,turiu daug pazystamu kurie pardave masina draugam ar kam nors,ir pries tai pasake,jei kazkas bus blogai,neverk,reikejo ziureti,kodel man ikiso irgi per pazystamus ta mersa ir as buvau piktas ant jo kad daug ka taisyt reikejo,o atsakymas buvo toks reikejo ziureti,as nesuprantu tokiu zmoniu kurie perka naudotas masina ir tikisi kad ten idealus stovis,masina tai kaip ir tas dviratis - LOTERIJA,normalus zmones varo i servisa ir tikrina,ar cia draugas ar cia nepazystamas,aisku ruske blogai pasielge kad nekele ragelio,bet prie ko cia as?nei kas ziurejo ta mersa nei domejosi,tai buvo mano pirma masina gyvenime,padariau klaida kad nevariau i servisa pirkdamas,pardaviau pamirsau,nusiprkau CLK kuriuo didziuojus,nes buvo tikrintas ir visada laiku taisytas.Ta pati galiu pasakyti apie Bleida arba arbuza,pardavinejo AMG niekas nesidomejo,is pasakymu gal ir geras stovis,o kai patikrinti ar dar ka nors?tada prasideda?biski nesuprantu jusu.norit ir pigiai ir gerai,taip nebuna arba buna bet su karma :) parodysiu pvz
kai buvo man sudauze sparna cielkoi (forumieciu avarijos tema) pasiemiau is kaimyno 600lt uz zala,padariau uz 400lt ir bamperi ir sparna,itoge as vakar sudraskiau bamperio ta pacia vieta,aisku kaip mikis sako ne********* neprazhiviosh,biski pamastykit ka sakot
cia yra gyvenimas,o ne kazkokia meilybe zmonem,biski realybes.
dabar jau supratau kad skelbimu su masinom sitam forume nedeti,nes nera tolko,ras problemu uzvartys visas forumas :)