![]() |
Citata:
|
sveikas Pucenai.pas mane lygiai tokia pati beda ir dabar lempute isemes esu agazinej.dar pas mane nedega salone galinis apsvietimas-manau tai kazkuom susije.kiek aiskinaus tai bagazinej turetu buti nudeges saugiklis nr5. ji pakeitus jis man po kiek laiko vel nudega.taip ir neissiaiskinau kame beda
|
blemba pas mane saugikliai lyk ir visi sveiki :) reikes paziureti dar apsvietima gala bet itariu kad pas mane irgi neveike kaip ir pas tamsta :)
|
gal kaip vampyras minejo reik patikrinti bagazinej prie vyriu kur laidai eina-gal riktai nusprogusi koki rasiu-nes nebuvai tikrines
|
ant roverio kazhkada,pypsiukas duru buvo nuluzhes rodydavo,kad atidarytos,-ishmechiau ta pypsiuka ir sujungiau laidus tiesiogiai,-pardaviau, zhmogus net nesuprato,kad prisamapalinta :)
|
kiek pamenu,tai ziurejau ta pypsiuka-liktais buvo sveikas ir kontaktai nunupuve ir pan.tai kaip ir minejau vampyras dave gera ideja laidus patikrinti.
|
Citata:
|
ne ne samagonai-su davikliu viskas ok.jai butu daviklis,tai man nenukirtinetu saugiklio.o kai as pakeiciu saugikli,tai po kiek laiko-keliu valandu begi,ji vel nukerta.manau kazkur trumpina.reikes per iseigines jai oras leis patikrinti laidus
|
Citata:
|
sveiki,tokia beda,uzkurus saltas variklis dirba kaip lavonas keleta minuciu kol neisyla tada viskas ok,gal kas zinot kas cia gali but? 2litru kompresorius
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:27. |