![]() |
na matosi ne tik rankas turi bet ir galva :) ir dar irankiu su kurias gali dirbti prie savo bolido
Citata:
|
Citata:
|
tai gal turi ir kokiu kolegu detaliu parduotuvei kurie galetu uzsakit tau detales, manau pigiau atsiuntimas kainuotu.
Citata:
|
Mikio paveiksliuke, sheshios virshutines traukes,pilnai ju nebekeischiau,keishchiau tik pachius saleinblokus. ( Geros kokybes traukes kainuos kosmosa, levaku deti neapsimoka,o pachias gumas, gali isideti arba originales (nezhinau kaip rashosi :geda: ), arba ,bent jau aukshtos kokybes,metalas juk pas tave geras ? ar jos kiaurai prarudyjusios ir sulinkusios?) o tos dvi apatines traukutes,kapeikas kainuoja.
P.S buk zhmogus patikek, senu partizanu :))) nedek pigiu daliu, nes galu gale, mokesi trigubai. Jei keisi,tilto pagalves,buk pasiruoshes nusiimti tilta ir paprakaituoti pora dienu,kol ishlupsi senas. Ir dar,kai sudesi naujas traukes,varzhtus uzhtempinek,tik ant nuleistos mashinos,jei dar kas ish galo su ranka paspaus bagazhine i apachia,bus visai sveikata,-tas pats ir su galiniu mortiku uzhtempimu,nesugalvok susirinkti ir uzhsitampyti tilta,kai jis bus nuimtas, arba pakeltas ant donkrato. Chia tiek ish mano patirties. |
butu mano valia ir pinigu daugiau keisciau viska kartu ir masina ir zmona :D Joke..
Citata:
|
Citata:
dar man rodos ,kad zhmogui ir girgzhduku reiks i galines shakes (nezhinau,kaip vadinasi ) , irgi nesugalvok deti pigiu, nes vazhiuosi,kaip su sena lova (pora menesiu bus gerai ) :xx::xx::xx: P.s nezhinau tiksliai,kokia ten pakaba, bet itariu panashi,kaip w124 |
Citata:
pigiu as tikrai nedesiu, sita jau zinau, geriau daugiau tevo pinigine prakratyt, negu man kelis kartus pakabe perinkt :D as tai visa tilta is kart zemen leisiu, nes noriu viska pekeist, nes jau nebe pirmos jaunystes, jai tvarkyt, tai tvarkyt is kart viska, amortiku nekeisiu, nes dar geri, tik va galas siek tiek nusedes, trai galvoju gumas po spiruoklem idet, tik nezinau kokias :) |
Citata:
|
nu duok zinoti ;) ir lauksim darbu fotkiu video :) ir viso kito :>
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:15. |