![]() |
Citata:
|
rimtai? :)
rasyk i emaila kur filmuko pabaigoj rodo, cia zmones is Rygos tuo uzsiema. masinos tamsinimas apie 10k lt kiek girdejau. |
tai :cenzura: , palauksiu dar biski, kol atpigs :D:D moket vos ne savo mb kaina, kad taip uztamsintu, man biski brangu :laugh:
|
na jei tureciau mb kurio kaina virs 100k tada man tas 10k butu nedaug...bet kaip tokio neturiu tai gal ir nebereikia man tu tamsintu langu... :D:ne:
|
moderna daro. kaina masinai visiem langam apie 5000 litu
spalva pasirenki kokia nori ir dar plius reguliuojasi tamsumas... beje sake jeigu policija tikrina tai pralaidumas 100% tos pleveles |
hmm.. susimasciau... o jei tik priekinius soninius daryti modernoje ta plevele, o visus kitus iprasta plevele patamsint? idomu, kaip skirtusi.... :confused:
o gal ir kaina vieno lango ~1000lt? nes dazniausiai masinoje buna 5 langai, tai ir 5000lt... :confused: |
nu va paklausiau del tos pleveles tai kvadratinis metras 500lt
|
drauga mano neseniai mentai sustabde uz priekinius suninius niauktus langus taj gavo 100 lt baudos, taj mentas sako: uzsitamsink priekini langa, tipo jokiuose istatymuose tai nera numatyta kajp pazeidimas a va soniniu priekiniu taj negalima :D
|
as tai jau rezgu planus belaukdamas vasaros, kaip savajam desim naujus ratukus ir tamsinsim visus siuo budu, kaip parode nova :seile:
|
Citata:
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:32. |