MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Reikalinga visa naudinga info apie MB W123 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7664)

Rykštė 2011-07-26 22:29

liudai-aukcionuose galima tik paziuret,nes toki biudzeta,pirkimas,vezimas ir plukdymas-jau dvigubai virsys,nekalbant,kad ir pats automobilis turetu kazkiek kainuot.

liudas777 2011-07-26 23:01

Citata:

Pradžioje rašė monza (Post 158430)
liudai-aukcionuose galima tik paziuret,nes toki biudzeta,pirkimas,vezimas ir plukdymas-jau dvigubai virsys,nekalbant,kad ir pats automobilis turetu kazkiek kainuot.

Nepagalvojau apie tai. :D Šiaip nesu pirkęs, negaliu kainų komentuoti, bet jei ieškočiau tokio varianto, tai pirmiausia aukcionus vartyčiau, nes Lietuvoj tai be šansų tokį rasti. O dėl kainos, tai jau anksčiau minėjau, kad nėra šansų už tiek rasti. :)

mogili 2011-07-27 05:15

na is esmes jau atsisakiau 3.0td idejos perdaug reta ir prasmatnu, pradedu galvoti apie 2.3benzinini varikli, jie visi buna karbiuratoriai? esu mane coupe su ipurskimu, o kaip sedanai? ar buna?

mogili 2011-07-27 05:21

Kolkas esu nusiziurejes sedana benzinini, be duju, su 2,3 varikliu, atrodo pakankamai geras kebulas tik kad dazai jau matiniai, parudyjimu yra, bet nebaisiai, dugnas irgi nekiauras

liudas777 2011-07-27 10:39

Citata:

Pradžioje rašė mogili (Post 158444)
Kolkas esu nusiziurejes sedana benzinini, be duju, su 2,3 varikliu, atrodo pakankamai geras kebulas tik kad dazai jau matiniai, parudyjimu yra, bet nebaisiai, dugnas irgi nekiauras

Nors jau ne 2.5. Bet į 2.3 irgi dujų neįdėsi. O tu gyvai jau apžiūrėjai tą variantą, kad sakai parūdijęs nebaisiai?

Edgis 2011-07-27 11:05

Citata:

Pradžioje rašė mogili (Post 158444)

Na jei jau ruošiesi po truputį gaivinti, tai ieškokis varianto, kuriam visi pakabos tvirtinimo taškai būtų sveiki. Labiausiai žiūrėk į spyruoklių tvirtinimo vietas, tikr priekyje, tiek gale. Paskui žiūrėk galinio tilto tvirtinimą, ypač ties galinėm durim, kur galinio tilto dalis tvirtinasi.
Realiai būklę pamatysi nebent po smėlio vonios. 2,3 galėjo būti tiek su karbiuratorium, tiek su mechniniu įpurškimu. Dujas kiek labiau toleruoja karbiuratorinis variantas, jei kada sugalvosi jas dėti.

Citata:

Pradžioje rašė liudas777 (Post 158459)
Nors jau ne 2.5. Bet į 2.3 irgi dujų neįdėsi. O tu gyvai jau apžiūrėjai tą variantą, kad sakai parūdijęs nebaisiai?

Kuom jau 2,5 nusikalto? Kaip kolekcinė vertybė gal ir netinka, tačiau paprastam pasivažinėjimui visai nieko. Aišku, ne 2,8, kad ir be E, bet neblogai. Juk geriau 2,5 gyvas, nei komos būsenos 2,3:)

liudas777 2011-07-27 11:46

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 158463)
Kuom jau 2,5 nusikalto? Kaip kolekcinė vertybė gal ir netinka, tačiau paprastam pasivažinėjimui visai nieko. Aišku, ne 2,8, kad ir be E, bet neblogai. Juk geriau 2,5 gyvas, nei komos būsenos 2,3:)

Man šiaip nenusikalto. Bet kai labiau domėjausi buvau radęs daug medžiagos, kad labai nevykęs motoras, dažnai pasitaiko savos ligos su benzino padavimu, užkūrimu ir pan. Bet aišku viskam yra išimtys ir tikrai geriau ledinis 2.5, nei lavonas 2.3, bet nekasdienam pasivažinėjimam ieškočiau būtent 2.8 ir coupe tik, aišku, daugiau pasitaupyti reikia. :)

Edgis 2011-07-27 11:50

Bet 6 cilindari daro savo:) Traukia jis prie žemų rpm maloniau, na kuro vartoja daugiau nei 230E, bet kasdieniam važinėjimui nenaudojant, tai nelabai jau gąsdina:) Kuro padavimas ten grybauja dėl pavargusio Solex karbiuratoriaus. Perrinkus jį visos bėdos baigiasi...na dar būna bėdų su aušinimu, bet rečiau nei su karbiuratorium. Ir tų 250 mažai išleido, o čia jau kaip ir pliusas...bent akimis žiūrint.

liudas777 2011-07-27 12:02

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 158471)
Bet 6 cilindari daro savo:) Traukia jis prie žemų rpm maloniau, na kuro vartoja daugiau nei 230E, bet kasdieniam važinėjimui nenaudojant, tai nelabai jau gąsdina:) Kuro padavimas ten grybauja dėl pavargusio Solex karbiuratoriaus. Perrinkus jį visos bėdos baigiasi...na dar būna bėdų su aušinimu, bet rečiau nei su karbiuratorium. Ir tų 250 mažai išleido, o čia jau kaip ir pliusas...bent akimis žiūrint.

Nu negaliu ginčytis pats neturėjęs tokio, bet visvien sau nenorėčiau tokio. :D

Edgis 2011-07-27 12:13

Buvo parvarytas kažkada pas draugą S123 250 ardymui....kokie 3-4 metai atgal. Variklis gyvas, bet kėbului jau kaput. Važiavo labai smagiai, automatas buvo. Lyginom su kitu ardomu W123 230E, ėjo jie panašiai, bet 6 cilindrai man mieliau dirba.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:27.