![]() |
Radijatorius turėtų būti prieš galinį ratą kairėje (po galinėm durelėm). Jis yra uždengtas plasmase. Pas mane nėra termostato. Grįžtamas eina tiesiai į kuro filtrą. Tikriausiai, šildo kurą filtre visa laiką ( nežinau kuro filtro konstrukcijos) ir po to eina link bako. Taip yra ir pagal kuro sistemos aprašymą.
Aš galvoju, kad tą radijatorių žiemai išmesiu - gal vėliau rasiu kur pigesnį o gal apsieisiu ir be jo. |
Citata:
|
as tai nelabai suprantu tiesa sakant naudos to radiatoriaus, kaip suprantu radiatorius tai ausina sistema, tai kam ausinti kura? kaip tik ji sildyt reik o ne ausint
|
Citata:
Citata:
|
jaigu kyla klausimas kam ausinti kura?
cdi injektoriai, ju veikimo principas, kuras patenka per 3mm sienele i degimo kamera, koks joje pasiekiamas karstis nesigilinsiu. tada einate kuro bako link, kokie materialai naudojami? jaigu pamatysite plastika, tai tikrai be sito radiatoriuko geriau nevaziuokite pas samagona :) be to radiatoriaus linksta plastikiniai bakai, trukineja slangos. |
tai kad daug masinu plastikiniai bakai, bet tai nelinksta, tuo labiau lietuvoj karsciai buna savaite metuose :)
|
Citata:
|
Citata:
|
nu pas mane tai nera radijatoriaus, tik kad abratke grizta i filtra, tai f-ja tik pasildymui kuro,
|
Išmečiau tą radijatorių - nustojo lašėti kuras. Beje, tas radijatorius iš aliuminio. Bandžiau rasti pažeistą vietą su suspaustu oru, panardinus radijatorių į vandenį - nepavyko - radijatorius neleido oro.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:38. |