MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   E290 automatas streikuoja (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8194)

vilfoot 2011-10-12 20:27

o kas gali buti,jei is natro i trecia truktelejimas buna juntamas normaliai(ypac kai salta masina),kiek pavaziavus normaliau buna,bet vistiek jauciasi lengvas toks truktelejimas

juozas 2011-10-12 20:37

jei pergazuoja is antro i trecia begy dazniausiai buna hidraulinis valdymo blokas , ji pakeist dezes imti nereikia, va kaip tik savaitgali bandysiu w203 ta beda salint papasakosiu kaip sekesi,

Tomskis 2011-10-12 20:44

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 169579)
o kas gali buti,jei is natro i trecia truktelejimas buna juntamas normaliai(ypac kai salta masina),kiek pavaziavus normaliau buna,bet vistiek jauciasi lengvas toks truktelejimas

salta deze visada durniau veikia, tai normalu, o kad biski trukteli ir silta tai tiesiog pasidevejus, eimk i galva

gintis_bintis 2011-10-12 21:46

tai gal ir man tas pats hidraulinis valdymo blokas,tai kaip dabar zinoti

vilfoot 2011-10-12 21:59

Citata:

Pradžioje rašė juozas (Post 169584)
jei pergazuoja is antro i trecia begy dazniausiai buna hidraulinis valdymo blokas , ji pakeist dezes imti nereikia, va kaip tik savaitgali bandysiu w203 ta beda salint papasakosiu kaip sekesi,

lauksim ziniu:)

vanix 2011-10-12 22:39

Citata:

Pradžioje rašė juozas (Post 169584)

pas mane kaip tik tokia pat problema, kai silta lauke tai nesijauti didelio diskomforto, keleta minuciu pravaziuoji ir meto begius labai graziai, o vat kai dabar salciau pasidare, tai nervina tas dalykas. Rytoj uzsirases i APD servisa, ziurem kas geresnio. Kiek tas blokas gali kainuot?

juozas 2011-10-13 06:02

nu tas blokas speju kad ir naudotas kainuos kosmosa, bet mano manymu nlb yra ten jame kam gest tiesiog jis uzsinesa ir pan, jis pilnai ardomas tik kad pas mus nlb kas ardo keicia ir fsio

vanix 2011-10-13 14:15

servise man pasake, kad del to pergazavimo is antro i trecia ant salto galima kazhka ten bandyt reguliuot ir tas reguliavimas gali padet.
Tik tiek kiek supratau reikia jiem palikt masina ir jie po reguliavimo isvarines masina paziuret kaip meta begius. Aiskteles savo jie neturi, tai taip suprantu isvaziuos i gatve. Bishki tas dalykas nepatinka, kad svetimas zmogus su tavo masina i gatve be dokumentu (mano draudimas galioja tik kai as uz vairo) isvaziuos ir ne viena karta, o net kelis darys nemaza rata aplink seskine. Reikia kazhkaip susitart jauciu su mano dalyvavimu procese :)

vanix 2011-10-13 14:33

iki darbines nebutinai, ant schiupo yra sugraduoti temperatura ir metkes, prie kokio temperaturos kur turi but tepalo lygis. Tik tiek kad ant visiskai salto nepamatuosi. Nuo 97m. (ar 96?) jau schiupo nera, tai nzn kaip ten matuojama, gal ten ir reikia normaliai pakaitint.
Nu bet nzn, kaip jie gali be dokumentu isvaziuot i gatve? O jei mentai sustabdys? O jei autoivykis? Jie apmokes? :)

Tomskis 2011-10-13 16:25

nu man varikli sugadino ir turbina, pakeite servisas savo saskaita

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:54.