MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   S211 nepritemsta ir nebesyla veidrodelis. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8233)

Luksha 2011-10-18 14:24

Citata:

Pradžioje rašė Redbull (Post 170703)
Dekingas. Bandysiu tvarkytis. :bounce:

Man irgi nesilo vairuotojo puses, tai siandien kontaktus laidu pakeiciau ir dabar syla. O keleivio puses teks keisti pati veidrodeli, nes sugedes. Ir gal kas zinot nuo kokios temperaturos pradedi sildyti veidrodelius ?? Kazkur berods skaiciau, kad nuo +5C , bet gal klystu.

Redbull 2011-10-18 14:58

Citata:

Pradžioje rašė Luksha (Post 170767)
Man irgi nesilo vairuotojo puses, tai siandien kontaktus laidu pakeiciau ir dabar syla. O keleivio puses teks keisti pati veidrodeli, nes sugedes. Ir gal kas zinot nuo kokios temperaturos pradedi sildyti veidrodelius ?? Kazkur berods skaiciau, kad nuo +5C , bet gal klystu.

as tiksliai nezinau bet man atrodo kad silditi pradeda tik ijungus galinio lango sildima,nu bet nezinau,gal klystu.

iMechanic 2011-10-18 15:48

Citata:

Pradžioje rašė Redbull (Post 170773)
as tiksliai nezinau bet man atrodo kad silditi pradeda tik ijungus galinio lango sildima,nu bet nezinau,gal klystu.

tikrai taip, bent jau C'skese.

Redbull 2011-10-18 16:04

Citata:

Pradžioje rašė ramsung (Post 170780)
tikrai taip, bent jau C'skese.

cia manau visiems modelems taspats. Nes jei lauke tarkim -5 giedra jokios dregmes ir tam veidrodeliuj aprasot jokios galimybes nera,o jis istisai sildomas,tam sildimui reikalinga elektra,o kad isgaut elektra reikalingas kuras,gal tas sildimas ir lasa kainuoja,bet manau kad jau 2000m. Inzineriam tas kuro lasas buvo labai svarbus. Lengvas sprendimas,paspaudiai,nusildo.

Luksha 2011-10-18 17:08

Citata:

Pradžioje rašė Redbull (Post 170787)
cia manau visiems modelems taspats. Nes jei lauke tarkim -5 giedra jokios dregmes ir tam veidrodeliuj aprasot jokios galimybes nera,o jis istisai sildomas,tam sildimui reikalinga elektra,o kad isgaut elektra reikalingas kuras,gal tas sildimas ir lasa kainuoja,bet manau kad jau 2000m. Inzineriam tas kuro lasas buvo labai svarbus. Lengvas sprendimas,paspaudiai,nusildo.

na cia kitoks sildymas nei buvo pvz w210. Cia veidrodelis syla taip sakant vos vos, tai daugiau ne sildymas, be palaikymas pliusines temperaturos, todel jis yra mazos galios ir jam sildyt yra naudojama labai mazai energijos.

Siaip netgi galinio lango sildymas yra susijes su isores temperatura. Nuo isores temperaturos santykinai priklauso galinio lango pasildymo automatinis issijungimas.
"The rear window heating switches off automatically within a period of 6 to more than 20 minutes. The heating time depends on the outside temperature and the driving conditions."

Redbull 2011-10-18 17:21

Luksha! Pasharink link'a is kur cia toke info trauki. Idomu ;)

Luksha 2011-10-18 18:42

Citata:

Pradžioje rašė Redbull (Post 170805)
Luksha! Pasharink link'a is kur cia toke info trauki. Idomu ;)

cia is Mercedes EClass W211 user manual'o. Is interneto parsisiunciau, nes maniskis italiskas nors detalesnis.

http://www.scribd.com/doc/19153753/M...11-user-manual

cia gali online pasivartyt. Bet siaip apie wing mirrors arba mirror heating'a nieko neraso :)
Nors tikrai esu skaites jog nuo lauko temperaturos reaguoja kazkaip. Bijau sumeluot dabar kazka nes niekaip nesurandu.

Viena forume buvau rades kad zmogus sake jog nuo 15laipsniu isijungia :) tikriausiai celsijaus , nes farengheitu tai butu -9 :))

Beje del to kad lb mazai energijos naudoja ne as sugalvojau :) buvau pas elektrika jis ten detaliau paaiskino , neatkartosiu :)

totosha 2011-10-19 19:43

Citata:

Pradžioje rašė Redbull (Post 170787)

sorry ne i tema. bet redbull ar pakeitei ten dezei tepalus?

Redbull 2011-10-19 22:21

Citata:

Pradžioje rašė totosha (Post 170999)
sorry ne i tema. bet redbull ar pakeitei ten dezei tepalus?

Ne dar nepasikeiciau,galvoju ar iseitu be duobes... Zmogus kuris turi pakeisti iseina atostogu 2 sav. tai mastau pasikeisti pats,bet mastau kaip ;)

totosha 2011-10-21 22:35

nu atrasysi kai pakeisi ar pagerejo ten ant salto nes pas mane tai lb diorgina masina

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:51.