![]() |
Grazu :)
|
W123 tikras gražuolis:good: Ties W210 reiktų padirbėti:) W220 būtų super...bet grotos:( Kaip ir sakei, su laiku pasitaisys vaizdas:)
Gal kada prie progos galėsi padaryti W123 opcijų lentelės foto? |
Sveikas prisijunges :wave:
grazus mersiukai :) W220 kaip ir minejo ankstesni komentatoriai reikia keist grotas kuo greiciau, bei arba visai lupti arba klijuoti ten kur priklauso zenkliuka S500 ant galo. |
Sveikas prisijunges. Laiausiai patiko W123 :seile: Aisku prisidesiu prie visu: faros, groteles - skonio reikalas :xx:
|
w123 grazuolis :seile: salonas, kaip kazkas minejo atrodo kaip naujas. Grazi seimyna :)
|
Na as ir savo nuomone bandysiu primest:) Beveik viska liaudis jau paminejo,bet man uzkliuvo asmeniskai W210:confused: Na ten tikrai per daug blizguciu ir to V6 ten tikrai galetu nebuti,o ir tie LT lipukai nesupratau kam 2vnt(lupt abu ir jei noras yra paklijuot koki viena paieskojus geresnes vietos) :ne: Del 220groteliu kaip ir dauguma pasakyciau,kad pageretu vaizdas jas pakeitus ,
W123 tai :1::seile2: Grazuolis veteranas:uuu:Sitas atperka anuos du:xx: |
W123 islaikytas toks atrodo :) o W220 pakeisi grotas, zibintus ir bus very :good:
|
ar man vaidenasi, ar w220tam gale nera parktroniku? nes prieki tai matau kad yra :)
|
Pastebėjau jog su naujesniu mercedesu įspūdžio nepadarysi, turėdamas W123 tvarkingą ir gražų labiau patrauksi žmonių akį :) Patiko ir man W123 :seile2:
|
na mersiukai kaip mersiukai. 210 priekines lempos man visai patiko! modelis toks nujesnis atrodo:) na w220 normalus tik pr. groteles reik keisti skubiai!
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:31. |