MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   W220 Diagnostika (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8377)

vampyras 2011-11-06 01:42

Citata:

Pradžioje rašė PANTERA888 (Post 174329)
nu ish kur gi gimtyniai tokia technika :xx:

seni as gi suvokietejes gerokai, reikejo viskio daugiau isgerti, kad suprasciau tavo zodzius :xx:
kilmes nepakeisi :xx:

NISMAS 2011-11-06 01:47

Citata:

Pradžioje rašė PANTERA888 (Post 174329)
nu ish kur gi gimtyniai tokia technika :xx:

kam vargintis vogt kai in china pusvelciui gali nusipirkt :xx:

mariukaz 2011-11-06 09:12

man labai idomu kokia nauda is tokios diagnostikos, t.y. is tu "diagnostu", kurie tik trina klaidas, bet neiesko sprendimo, kaip pasalinti gedimus, kurie yra tu klaidu priesaztis.

NISMAS 2011-11-06 12:08

as tai iskart parasiau, kad galiu paziuret klaidas jei kam reikia ir istrint, nes turiu ta irengini o kas ten pas ka sugede man visiskai neidomu, jei reik zmogui, kad ne tik paziuretu bet ir pataisytu tai kreipsis i normalu servisa

Tomskis 2011-11-06 18:12

nu tie klaidu nuskaitymai reikalingi tam kad pvz dega abs, ir galetum nustatyt kuris daviklis blogas, daugiau niekam nereik :)

mariukaz 2011-11-06 18:13

Citata:

Pradžioje rašė NISMAS (Post 174362)
as tai iskart parasiau, kad galiu paziuret klaidas jei kam reikia ir istrint, nes turiu ta irengini o kas ten pas ka sugede man visiskai neidomu, jei reik zmogui, kad ne tik paziuretu bet ir pataisytu tai kreipsis i normalu servisa

cia ne i tavo darza akmuo :wave:

bet pvz atvaro zmogus i diagnostika, jam sako pas tave klaida C1200 - stabdziu lempute, istrina ja ir zmogus patenkintas isvaziuoja, o is tikruju ten buvo sugedus "varlyte", bet meistras to net nezino, ypac jeigu specializuojasi ant visu automobiliu.

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 174154)
Vezk i autotechnum, ten su naujausiais kompais, gretimam garaze dezes tvarko. Diagnostika ar 50ar 80. Bet ja normaliai padaro, o ne ant durniaus, kaip dauguma

gal pats buvai ten? O jie atlikus diagnostika patys paskui tvarko, ar tik duoda gedimu sarasa?

MB klaidu kodai

artez 2011-11-06 19:34

Citata:

Pradžioje rašė mariukaz (Post 174410)
cia ne i tavo darza akmuo :wave:

bet pvz atvaro zmogus i diagnostika, jam sako pas tave klaida C1200 - stabdziu lempute, istrina ja ir zmogus patenkintas isvaziuoja, o is tikruju ten buvo sugedus "varlyte", bet meistras to net nezino, ypac jeigu specializuojasi ant visu automobiliu.

gal pats buvai ten? O jie atlikus diagnostika patys paskui tvarko, ar tik duoda gedimu sarasa?

MB klaidu kodai

gedima sarasa duoda,buvau,labai patenkintas,man diagnostika,klaidu trinimas, adaptacija osm atsiejo 100lt

bet ten eiles ,savaite laiko laukt reik

justoshis 2011-11-07 08:44

Tai klaidų trynimas nėra čia kokia diagnostika, va visi fiziniai testai, parametrai realiu laiku važiuojant, jų interpretavimas... Mersinė diagnostika gi rodo ir kiek kartų ta klaida pasikartoja, ar ji reikšminga ar tik šiaip kadaise buvus... O pakeitus tarkim alkūninio padėties daviklį, tai neužtenka klaidos ištrint, nes adaptacija vykdoma ir pan...

Sanco 2011-11-08 14:27

Tai kaip supratau tau reikia tik klaidas patikrint tada iki 80lt turėtų būti. Bet jei nori ir pakabą pasitikrint, dėžę ir varikliuką kad apžiūrėtų tai daugiau kainuos. Silberyje dabar nuo 250-500,
o čia http://www.lidema.lt/lt/index.php kainavo 280

justoshis 2011-11-08 15:23

Patiko man silberyje tas lapas ant sienos - valandinis darbų įkainis 149lt... man automatas kadaise neveikė normaliai, avarinis režimas buvo, tai lidemoj prisijungė, parodė čia man rpm daviklis blogas, dar solenoidas vienas, dėl to, dar jie ten tikrino ir žiūrėjo, tai galų gale pasakė, kad reikia remontuot dėžę, nes čia tikrai ji. Tai nežinau kaip jie tikrino, jei pasijungiau testerį paprastą į fiškę automato (po kapotu prie kompo) - pasirodo du laidai nukirsti buvo ir tiek, o ne remontas už šimtus... Kaip jie man ant šaltos mašinos ir automato tepalus matavo, paskui rodo prie 80 laipsnių ribos, kad nesiekia, dapilt reikia...

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:55.