![]() |
Bandau įmesti nuotrauką. http://imageshack.us/photo/my-images/641/p1010793g.jpg/ ir http://imageshack.us/photo/my-images/97/p1010800p.jpg/
|
Nu pas mane ant priekinio stiklo kabo Sheriff signalizacija, ten irgi keli laidukai ateina i ta dezute :geda:
|
Laukiam vampyro.
|
cia tikrai ne lietaus daviklis:xx:
|
Taip, taip darosi dar įdomiau. Tai kas čia per velnias? Vadinasi stiklą galiu užsakinėti be lietaus daviklio, bet kur man paskui šitą daikčiuką dėti? Vėl klijuoti ant stiklo?
|
Ten,kazhkas kaip isistatyti turetu ? Gal veidrodis koks , jei stiklas nuo kitos mashinos.
|
Labas, prisijungsiu prie pokalbio. Čia tikrai ne lietaus daviklis. lietaus daviklis yra gan mažesnis ir juodesnis(nebent pas mane). Ir klijuojasi prie pačio stiklo truputis žemiau. Plastmasę nuo to daviklio galima nuimti ir pasižiūrėti į vidų. Čia gal kokiam video registratoriui pajungimas ar dar kokiam įmantriam įrenginiui. Yra kontaktai, tai ir elektros atėjimą galimą patikrinti.
|
O cia nebus,dabar paplitusi kamerike kuri filmuoja eisma esanti priekyje ir salona.Labai jau panasus tvirtinimas.
|
haha, as irgi kazkada sukau galva kas cia tokio, o cia yra toks sudelis, kad masina gryzusi is italijos, o ten keliu mokescio kazkokia kortele ar pan isistato i sita dalyka priklijuota prie lango :) ir pas mane jis buvo, ir pas mano svogeri, nulupau as ji, laida nukirpau ir rami galva. jei stipriau patrauksi, jis per puse issiardys, virsutine dalis liks priklijuota, su fenu pasildyk is isores, nukris graziai, laidas bus pravestas per stoike pro plafona, gali plafona lubose isimt ir ten nukirpti laida.
|
Tikriausiai Tomskis teisus, mašina iš Italijos. Taip ir bus, kaip jis sako. Dėkui, Tomski. Stiklas pasirodo buvo originalas, nekeistas nuo gamyklos laikų, todėl smarkiai pabrūžintas ir nusėtas smulkių duobyčių. Šiandien Evelke įdėjo naują Guardian stiklą. Kaina su viskuo - 300Lt. Važiavimas dabar pasaka, ir valytuvai labai gerai valo.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:27. |