![]() |
paaiskinkit, o tai koks skirtumas iki kiek uzkaista? man 80 buna normaliai, gerai uzkaitinant 85max.
|
tai 80 laipsniu jumi mazai?Palaukit,atsals orai tai pasipils klausimai tokie kaip ''ka daryt ,syla tik iki 50 laipsniu''
|
maniskis ne CDI kyla iki 90 ir tai padaro nuvaziavus vos pora km. situo aspektu dziaugiuosi tuo varikliu :)
|
Gamintoju yra nustatyta darbine variklio temperatura,prie kurios jam "patogiausia" dirbti. Tam tikros metalines dalis susistato i savo vietas prie darbines temperaturos,o darbine temp. Nustato gamintojas tokia koki priklauso,o pas tave beda bus termostate,jis nera blogas bet jis per anksti atsidaro,as nesenai keiciausi gaila nepamenu temperaturos,prie kurios jis atsidaro bet kazkas 90c. tai tu kataloguose pasizek koke tavo variklio temp. turi but,gal tokia ir yra kiek dabar rodo :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tai aš dabar nebesuprantu temos klausimo ar čia 80 laipsnių temos autoriui yra per didelė temperatūra ar per maža?
|
Citata:
|
na tai tegu keičia termostatą, nes pasakymas keičiau pernai tai visiškai nieko nesako, žinant dabartinių detalių kokybę. Aš kažkada ford transit per mėnesį pakeičiau 5 temostatus, kol radau gerą, o tada jie kainuodavo po 150Lt ir buvo tipo originalai
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:47. |