![]() |
Nu aš duodi kokiu 90% kad purkstukas leidomkompresija per sona delmto ir susilyde viskas, nes kitokiu priezasciu del ko ten susilydyt galejo nera, ant s203 pradejo leist purkstukas kompresija, tai pavazinejus iki vakaro jau dangtelismbuvo pradejes lydytis...
|
Citata:
|
po purkstuku stovi varine saiba kuri laikui begant pradega ir ja reik pakeist, arba gal kas purkstuka eme lauk ir nedaspaude arba sena saiba pastate
|
Citata:
|
Mano w202 220 cdi buvo 4 purkstukas su tokia saibos beda, tai lyde apsauga is vidaus ir apvarveja nemazai buvo. Bet as galvoju cia kodel uzkale ? Del to kad kompresija staigiai krito vienam cilindre ar kaip ? Nelabai as cia suprantu, tiksliau kazkoks keistas rysys... O jei uzkale variklis tai tikrai neuzteks isvalyti o bus susilankste svaistikliai ir t.t.
|
Citata:
|
as suprantu, kad variklis tikrai yra uzkales tada, kai kad man siandien buvo: nuemiau apsauga is apacios ir radau pora voztuvu :xx: ... o siaip varikliai tikrai neblogi, tik su eksplotacija ryskiai prastai ( pas kazachus ypac ... tie gi neseniai nuo arkliu nulipo tik :xx:)
|
Citata:
|
nu 2,2 cdi geras variklis turejom vito nuo naujo pralekem ~200 k ir prie variklio nei rankos nekisom net zvakiu man regis nekeitem, ir dar pardaviau kazacham, bet variklis buvo kaip laikrodis....
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:48. |