![]() |
na jei nuo .2005 ir dar 221 ir dar dizelis ,manyciau kaina prasidetu nuo 100k
|
Na Daliau, aš pasitikslinau pinigų sumą tam, kad išsiaiškinti kiek rimti pirkėjo ketinimai, nes kol kas tai man nepanašu, kad jis pirks :D kažkaip keista, kad nuo buso iškarto ant w221 sėda ir jokio suvokimo apie auto neturi :) aš manau, kad jis nori skirti mažiau nei 100k, kadangi ieško pačio pirmo ir seniausio varianto, tai reiškia ir pigiausio, o tai reiškia ir problematiškiausio :D
|
dazniausios bedos su greiciu dezem ir ju valdymo blokais.
taippat kompai duryse kur langus ,centrini ir t,t valdo nueina. o siap tai viskas nuo seimininku ir aisku ridos priklauso. kaip ir pas 220 lekia kompresoriai,amortikai.aisku jie dar amzium jaunesni uz 220 modeli,bet manau ju laukia tos pacios bedos.amzino nieko nera |
W221 320CDI 2007m. prabego jau 200.000km. viena karta praduriau padanga.
|
na jei per 200k km tik padanga praduri ,tai eksploatacija tikrai pigi,matomai ruošiesi parduoti ,prieš prasidedant visu mazgu remontui:xx::xx:
|
Citata:
|
prasisuko sese ,na ir tu kaip matau :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
katik perziurejau w221 skelbimus.. s350 modelio (benzino) - ju kainos prasideda nuo 80tukst,, o dyzelio s320cdi prasideda nuo 100tukst.. tai nebutu apsimokiau imti s350 benza? :) ant 20 tukst litu benzas pigiau, tai ta suma, ka permoketum pirkdamas dyzeli atsistotu 2 metam benzino pylimui. plius benzas nebutu taip nujotas, as taip manau.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:49. |