![]() |
ne visi ir parašo dar tinkamoje temoje - atsiranda tokių kurie klausia tarkim apie 211, o parašo temoje apie 124 ir pan. Todėl manau, kad tikrai nėra sunku parašyti papildomus kelis simbolius ir tada tikrai bus aiškiau. O kitas netgi būna savo prifilyje ivardinęs vieną auto, o klausia apie draugo turimą kitą modelį
|
Citata:
|
mano irgi vairuotojo puses per min nutirpsta keleivio per 10min.beje irgi nepritemsta keleivio puses.sakau gal ir neturi net..biesas zino
|
Pas mane taspats :) ir dar keleivio nepritemsta :) Malibu galetu parasyti kaip jam pavyko
|
Pasitvirtino Xenono pranešimas, tiesiog keleivio pusės veidrodis atitirpsta žymiai ilgiau, todėl nedariau nieko. O kas liečia kaip ardyt, tikrai yra youtube filmukas gana geras lankų kalba, rodo ir pasakoja kaip ardyti iki smulkmenų. Net ir nežinant kalbos galima nesunkiai atsirinkt. Iš kitos pusės veidrodis tikrai turi labai daug dalių, todėl eiliškumas kas, kaip ir kodėl yra pakankamai ilgas.
|
Pas mane taip pat labai silpnai syla abu veidrodeliai. Kas ten su tais temperaturos davikliais?
|
jokiu atskiru temperaturos davikliu nera. Viskas reguliuojasi nuo to kur priekyje bamperyje stovi. Saugikliu taip pat nera. Keleivio puses niekada nepritemsta ... Dar klausimu bus??
|
Citata:
|
i visus protingus klausimu ... ir jei nuotaika atitinkama :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:40. |