MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   Dėl variklio kaitimo ir tuo pačiu metu nešildymo (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9016)

samagonas 2012-02-01 22:55

Citata:

Pradžioje rašė Renata (Post 191356)
Variklio temperatūra kyla iki 120 ( 80 kiek žinau normalu, net nekreipčiau dėmesio jei kiltų palaipsniui, o ne kaip išprotėjusi :bounce: )

tau pades Idalius :))) Tingiu rashyti shiandien :) Bet jei kyla iki 120+, tai gal ir burbulas pas tave ? :) Arba termostatas uzhlinko.

ldalius 2012-02-01 22:56

tada statau už nusuktus pompos sparnelius arba kitaip pompos keitimą, nes man akivaizdžiai nėr cirkuliacijos.
man ta procedūra sunki nebūtų ir kainuotų tik pompa, o jums net nežinau kur ir kas tvarkys

Renata 2012-02-01 22:56

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 191355)
taves klausia, ar variklis laiko normalia temperatura, ar kaista nesveikai?
vienu zhodzhiu, arba kiaushiniai, arba blokelis,stebuklu nebuna, jei variklis laiko normalia temperatura, o salone shalta, tai arba pludes nuluzho (uzhsrigo), arba valdymo blokas garuoja.

Tame ir yra problema, kad variklis nelaiko normalios temperatūros, pravažiavus vos 3-5 km temperatūra jau 120..., o salone nei gramelio šilumos... pučia, ūžia, bet tik šaltą orą.

samagonas 2012-02-01 22:57

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 191359)
tada statau už nusuktus pompos sparnelius arba kitaip pompos keitimą, nes man akivaizdžiai nėr cirkuliacijos.
man ta procedūra sunki nebūtų ir kainuotų tik pompa, o jums net nežinau kur ir kas tvarkys

butu pompa,pustu super karshta i salona. Ar ne ?

ldalius 2012-02-01 22:58

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 191358)
tau pades Idalius :))) Tingiu rashyti shiandien :) Bet jei kyla iki 120+, tai gal ir burbulas pas tave ? :) Arba termostatas uzhlinko.

būt užlinkęs termostatas, tai salonas šltų, nes salonas šildomas nuo mažojo rato. O pas ją gaunasi, kad niekas neatstumia net iki salono verdančio antifrizo.

O beje idomu ar pas ją netrūksta aušinimo skysčio kokio puskibirio, nes kur garantija kad skysčio lygio daviklis veikia ar lemputė neperdegusi?

samagonas 2012-02-01 23:00

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 191362)
būt užlinkęs termostatas, tai salonas šltų, nes salonas šildomas nuo mažojo rato. O pas ją gaunasi, kad niekas neatstumia net iki salono verdančio antifrizo.

O beje idomu ar pas ją netrūksta aušinimo skysčio kokio puskibirio, nes kur garantija kad skysčio lygio daviklis veikia ar lemputė neperdegusi?

kiek chia galim burti,problema,kiek suprantu nesudetinga, tai paimk Idalius ir pakrapshtyk tu ,naujai forumietei, manau greit surasi beda :)

ldalius 2012-02-01 23:01

bėdą surasčiau greitai, bet aš Panevėžy, o ji ??? Be to dabar mano servisiukas atostogauja iki šiltesnių laikų

samagonas 2012-02-01 23:04

shiaip tai su temperatura 120 nevazhinechiau, tokie skaichiai reishkia mirtis :)

Renata 2012-02-01 23:04

Citata:

Pradžioje rašė Renata (Post 191356)
Variklio temperatūra kyla iki 120 ( 80 kiek žinau normalu, net nekreipčiau dėmesio jei kiltų palaipsniui, o ne kaip išprotėjusi :bounce: )

Aušinimo skysčio netrūksta tikrai - minėjau, kad tikrinta

ldalius 2012-02-01 23:08

tada jei nenori anksčiau laiko nuvaryt merso į kapus, kuo greičiau spresk bėdą, nes priešingu atveju arba ieškosi kito variklio arba papigiai pardavinėsi MB su variklio defektu

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:50.