MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   W220 uztrenkiau rakta masinos salone (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9034)

glutaminas 2012-02-04 21:50

as mersa apkaltinciau del viso sito.. nu blecha, nu dar neturejau tokio zmogaus , kuriam su centriniu prie dideliu salciu nebutu buve bedu... :confused:

eSaS 2012-02-04 22:48

ir man taspats :wave:

simaso 2012-02-04 23:41

man tai signalizacija grybauja, pradeda kaukt. palikau nerakintą, vistiek nėra ką ten vogt ;D

woodoooo 2012-02-05 11:14

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 192097)
as mersa apkaltinciau del viso sito.. nu blecha, nu dar neturejau tokio zmogaus , kuriam su centriniu prie dideliu salciu nebutu buve bedu... :confused:

prie dideliu salciu nera bedu su centriniu, bet yra kitu bedu...

Quercus 2012-02-05 12:41

na pas mane neatrakina priekiniu dureliu tai tenka per gala verztis atsidaryti priekiniu :xx:

Adodas 2012-02-05 12:51

Nepykit ant Mersu, man Audi prie salciu ir visokiu elektros poltergeistu prigalvoja: kaukianti signalizacija, viduje nei is sio nei is to uzsidegancios salono lemputes, savaime atsirakinancios durys :xx:

DAROH 2012-02-05 13:08

Citata:

Pradžioje rašė NISMAS (Post 192062)
nu va pakliuvau, uzsalo centrinio varikliukas, ranka uzspaudziau uzrakinimus ant dureliu ir uzdariau duris o raktas uzvedimo spynoj liko :3:
kaip pigiausiai atrakint? ar silbery daresi kas pagal vin'a rakta kiek kainavo? kiek su visrakciu kainuoja? gal pigiausia galine fortke dauzt? gal imanoma atrakint su kokiais prietaisais kur per dazni atrakina?
visa laime kad masina kieme tai galiu dar gerai apgalvot ka pasirinkt

As pries savaite nutariau prasildyt clk savo ,uzvedziau ir isejau , ateinu po 10min masina dirba o durys uzdarytos , pas mane signalizacija kai uzvedi po kokiu 8s uzrakina duris :)) Toks nervas paime dar ir uzvesta masina benzinas dega o as stoviu ziuriu 80km nuo miesto miske :D Bet po 10 min viskas isisprende ,radau garaze toke kaip liniuote statybine ilga ,prakisau tarp stoikes ir stiklo dureliu ir lengvai nuspaudziau mygtuka kuris atidare viska ;) taviskem mb gal taip neprakisi ,nes duris su stoike pas tave.

augi$ 2012-02-05 13:58

Jau pigiau kviestis meistra nes raktas Silberi pagal vin kaunuoja 900-1000lt:)

xenonas 2012-02-05 14:05

Citata:

Pradžioje rašė DAROH (Post 192187)
As pries savaite nutariau prasildyt clk savo ,uzvedziau ir isejau , ateinu po 10min masina dirba o durys uzdarytos , pas mane signalizacija kai uzvedi po kokiu 8s uzrakina duris :)) Toks nervas paime dar ir uzvesta masina benzinas dega o as stoviu ziuriu 80km nuo miesto miske :D Bet po 10 min viskas isisprende ,radau garaze toke kaip liniuote statybine ilga ,prakisau tarp stoikes ir stiklo dureliu ir lengvai nuspaudziau mygtuka kuris atidare viska ;) taviskem mb gal taip neprakisi ,nes duris su stoike pas tave.

butu nekurta atrodytum kai saulens koks:xx:
paskui dar po vairu ranka pakisi ir istrauki laidus uzkurimo kaip per filmus rodo:juokiasi:

kuk0 2012-02-05 17:54

nu ir man tas pats buvo . seniau uzvedus masina iseidavau parukit kol pasisildis, ir viskas buvo gerai. o db a tu shalciu uzvedziau, ir islipau is masinos kaip visada o jinai ir uzsirakino.. :) gerai kad antra rakta turiu , bet man kaskuodel nebeejo atidarit su knopke isejo tik kai rakta ikisau i spina. o taip jau irgi galvojau langa dauzt :) o cia tik ant to salcio jie taip gliucina, ar taip db visada bus? gal eina kur perpruogramuot.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:33.