![]() |
as mersa apkaltinciau del viso sito.. nu blecha, nu dar neturejau tokio zmogaus , kuriam su centriniu prie dideliu salciu nebutu buve bedu... :confused:
|
ir man taspats :wave:
|
man tai signalizacija grybauja, pradeda kaukt. palikau nerakintą, vistiek nėra ką ten vogt ;D
|
Citata:
|
na pas mane neatrakina priekiniu dureliu tai tenka per gala verztis atsidaryti priekiniu :xx:
|
Nepykit ant Mersu, man Audi prie salciu ir visokiu elektros poltergeistu prigalvoja: kaukianti signalizacija, viduje nei is sio nei is to uzsidegancios salono lemputes, savaime atsirakinancios durys :xx:
|
Citata:
|
Jau pigiau kviestis meistra nes raktas Silberi pagal vin kaunuoja 900-1000lt:)
|
Citata:
paskui dar po vairu ranka pakisi ir istrauki laidus uzkurimo kaip per filmus rodo:juokiasi: |
nu ir man tas pats buvo . seniau uzvedus masina iseidavau parukit kol pasisildis, ir viskas buvo gerai. o db a tu shalciu uzvedziau, ir islipau is masinos kaip visada o jinai ir uzsirakino.. :) gerai kad antra rakta turiu , bet man kaskuodel nebeejo atidarit su knopke isejo tik kai rakta ikisau i spina. o taip jau irgi galvojau langa dauzt :) o cia tik ant to salcio jie taip gliucina, ar taip db visada bus? gal eina kur perpruogramuot.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:33. |