![]() |
as su baltu katafalku galiu geles ir tortus surinkt :xx:
|
na jei kazka sugalvosi ir jei reiks tai pas mane w220 longas tik kad ne juodas.
|
Citata:
|
4 Attachment(s)
Citata:
Attachment 7413 Attachment 7414 Attachment 7415 Attachment 7416 |
[QUOTE=Alkapone;192126]Nežinau, manau visi S klases tiktu, jei tik juodas. :) plius nežinau kiek automobilų reikės...
Vestuves tik rugpjūčio mėnesi, tai dar laiko yra, bet viska nuo anksčiau pradedam planuoti. Kiek para plius minus vienam automobiliuj kainuotu? Veiksmas Anykščiuose, planuojama apie 200km susukti :) Galim padet :) Israsome saskaitas-fakturas, jeigu reikia. Turim papuosimu. Automobiliu skaicius nuo 1 iki 10vnt :)) Del kainos susitarsim :wave: |
[QUOTE=SSS klase;192427]
Citata:
O seip galima padaryti didele svente, mb pilna kolona suvaziuotu:vairuot:, jeigu vestuvese pavalgidins ir pagirdys :DDDDD:xx::xx::xx: :zenklas::zenklas: |
kiek daug norinciu uzsidirbt :D
|
Mano asm nuomone,kiek buves,kiek mates..
MB140 masinu kolona tikrai gerai atrodo,bet turime pripazinti kad ju era jau i pabaiga. MB 220 kazko truksta,lyg viskas ir gerai bet nera to vaizdo ka turejo kazkada 140. MB 221 Nerealiai atrodo,bet nuomos kaina,tikrai ne kiekvienam E38 atgyvenes kaip ir mb140. E65 tas pats mano manymu viduriukas tarp prieinamos kainos ir isvaizdos. Audi..chmnn nei senos nei naujos kazkaip netraukia.. Vieni draugai dare kolona x5...na vaizdo nebuvo..tai dzipai man nlb As asmeniskai emiau w221,bet gavosi kad viena masina papuole i avarija pries pat vestuves imone neturejo daugiau 221 ir pasiule E65.Nesigailiu. Limuzinai ir visokie chryslerrr nelinmpa. Retro auto tikrai grazu,bet restauracija turi buti auksciausio lygio o ne su pelesiu kvapu salone ar dermantininem sedynem ar dar blogiau tuningu vietoj originalumo. |
cia kaip paziuresi,man 126 era jau atejo,140 greitu laiku ateis,tik 220 nei naujoviskas,nei klasikinis,o 221 dar super.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:54. |