![]() |
čia ne pozicija, o realybė, nes dauguma galvoja, kad čia ekstrasensų klubas:
Mano mašinoje kažkas ūžia - kas gali būt? Kiek kainuos? Mano mašinoje kažkas bilda - kas gali bildėt? Gal pas ką panašiai buvo? Kiek kainavo? Mano mašinoje kažkas darosi negerai - gal kam taip yra buvę? kiek kainavo sutvarkymas? Mašina ne mano, bet draugelio, o jis kažkur užsienyje ir sėdi be pinigų. Mašina ne mano, bet idomu ar apsimoka ją pirkt? Kaip jums atrodo, ką galima pasakyt į tokius klausimus? |
:xx::xx::xx: Na juk nevisi tokie supratingi...
|
mano klausime nebuvo zodzio kazkas. nurodyta konkreti vieta ir kas vyksta. jau cia biski i lyrika nukrypai
|
as asmeniskai nusimanau apie traktorius, man ateina zmogus sako kad meta 8 pavara, tai as jam ir paskau kodel gali mesti pasiziurek, nes juk netiek daug tu priezasciu yra, yra tiesiog kelios pagrindines:) bet kita karta zinosiu, nurodysiu dar ir valanda kada ismete, tepalo tempiaratuta, lauko tempiaratura, zvykeliu ar pelntu vaziavau, jeigu jums daugiau ideju nuo to kyla tai valio:)
|
begi ismeta,nes greiciausiai sudiles pirmo begio sinchronizatorius.pradziai siulau bandyt pareguliuot traukutes,jei nepades imt deze ir remontuot,pasiklausinek kas pigiau at ta taisyt ar kita det.
|
Citata:
|
as manau,kad is mechanines pamazu virsta y automatine.jei jau ismeta pavara tai neuzilgo turetu permesti y aukstesne arba zemesne.kantrybes.:xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:56. |