![]() |
Man ji pravercia :) Automatas visada truputi vaziuoja ant laisvu,paspaudei ir niekur nevaziuoja :)
|
patogi ta HOLD funkcija, beja neturiu. ne nuo pat pradzios W211 ta funkcija turejo, bet nuo kada pradejo ja deti nezinau
|
As kazkaip alvojau visi SBC blokai turi sia funkcija,bet dabar jau zinau kad nevisi :) Seip tai tikrai patogi funkcija,buvau pastebejas kad stacioj ikalnej jei palieki masina,tai tas SBC automatiskai ja laiko.
|
Na kur man ja panaudoti? Stoviu kamstyje trkime. Iprastas automatas: laikai stabdi, kamstis letai pajuda, atleidi stabdi - auto letai pajuda i prieki. Viskas gud. Dabar analogiska situacija - kamstis, SBC hold ijungta. Stovi, nelaikai nieko paspaudes. Kamstis letai pajuda, letai palieti gaza, masina pajuda. KOKS MAN SKIRTUMAS ar atleisti stabdi, ar papausti gaza kad gauti ta pati rezultata? Vis tiek reikia talikti VIENA judesi abiem atvejais. Nebent spausti maloniau nei atleisti :xx:
Vienintelis sbc hold pliusas - tarkime noriu paziureti ar dega visi ledai mano stopuse. Iprastu atveju negaliu vienu metu is stabdziu pedalo spausti ir uz masinos savo stoveti, but dvejose vietose vienu metu :) Tada ijungiu sbc hold, ji pati laiko ispaudus stabdzius, islipu is auto ir ziuriu, ar visi ledai dega mano stopuose :) Kokiu dar as galeciau rasti sios funkcijos privalumu? ;) |
Citata:
|
Citata:
Beja, kazkada pagalvojau, kad sita f-ija siek tiek stabdziu kaladeliu deginimas, nes kai tu kamstyle gaza spaudi vos vos kad pajudeti, esant ijungtai sbc hold funkcijai, si funkcija pilnai neatsijungia, ji siek tiek vis tiek stabdo ratus ir gaunasi greitejimas tuo pat metu stabdant. SBC hold atsijungia tik pasiekus tam tikra greiti, manuale parasyta koki, dabar nepamenu. Iki to laiko ratai siek tiek stabdomi. |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:43. |