![]() |
Citata:
|
Citata:
dabar pasiskolinau Volvo xc70 kol nenupirksiu, va cia tai komfortas vaziuojant, tik i sanaudas skaudu ziuret 17L/100km benzo mieste :verkia: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Man iš šitų dviejų, man geresnė būtų S60, bet bėda, jog jos pakaba LABAI kieta (nesulyginsi su S80 ar V70)...
|
na avensio vaziuokle ir variklis ipatingai patikimas,kaip minejo didziausia beda tai su sankaba buna
|
sukrizminus manau gautusi mersas, bet jei rimtai tai imciau S60, kazkada teko trumpai pavaziuot su avensiu 2004m dyzeliu tai ispudzio nepaliko, vietos nedaug, salonas kazkoks akiai nemielas, beto sankaba sunkiai menasi kogero nehidraulinė , atsisedau atgal i mersa iskart akys atsvito. Dėl patikimumo tai gal ir teisingos sitos dvi masino, bet draugeliui teko keisti galini guoli avensiui tai originalas 700lt, o puflo 300lt tai manau cia nepigiai.
|
man s60 isores dizainas visiskai nepatinka....vien del to rinkciausi avensis :)
|
5 mėn kaip vairuoju S60 D5 120kw 2003 pabaigos. Kolkas labai džiaugiuos šiuo pirkiniu. Detales kaip ir sakė kažkas tikrai nepigios, bet pakeitei ir užmiršai. PVZ. Termostatas -300Lt, Galiniai amortikai 1vnt apie 400Lt, stabilizatorius restauruojasi- 100lt (naujas -800Lt). Apsvietimo lemputes paneles randamos tik sostenoje - apie 20lt.
Variklis lepus: visada keisti tepalus, kura pilti kokybiska reiketu. Traukos turi per akis. :) Tiesa labai nervina nepasukamumas, siauroi aikstelej reik pavargt, kol issisuki. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:25. |