![]() |
As Jusu nesuprantu... as neklasiu kas jums grazu, zemas aukstas ar dar kazkas, jei nezinote atsakymo , tai nerasykite. bus protingas parasys. Jei norite pezeti nesamones eikit i koki one lt ar facebook a....
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai va gerbiamieji, avantgardas 1.5 cm zemesnis. o tai daug duoda ir minkstumo neprarandama. Ir tinka elegance.
|
Kaip ir kiekvienas dalykas automobilio (ne zmogaus:)zeminimas turi savu privalumu ir minusu-ne visiem jie suprantami ir prieinami-as pvz tik uz toki dalyka kam reikia-man Avantgardo zeminimo buvo maza-tad sudejau naujas HR apie 4cm zemesnes spyruokles-rezultatu esu labai patenkintas-automobilis nepalyginamai stabilesnis(man tai aktualu nes vazineju dideliais greiciais), vizualine prasme taip pat geriau atrodo- prigludes prie zemes(toks naglas labiau patapo kas ir turi but budinga MB)
Minusai-kietesnis, (maziau komforto) labiau kencia nuo prastu keliu,mazesnis pravazumas ziema, dazniau byra vaziuokles dalys del didesnes apkrovos. Tad rinktis kiekvienam pagal save |
Citata:
|
Zemesnes spyruokles automatiskai buna ir kietesnes(bent HR)-tuomet duobes ar kitus keliu nelygumus jos maziau amortizuoja (sugeria) del ko didesnes apkrovas turi prisiimt sarnyrai, gumines ivores, traukes ir kitos dalys.-Kliniskai irodyta:)
Regardz |
tai pagal teorija gaunasi taip kad tie kurie vazineja dviejom vienodom masinom su pneumatine pakaba. tai tas kuris pastates amortiku kietuma i rezima sport keis pakabos elementus dazniau negu tas kuris vaziuos su komfort rezimu?
|
Praktiskai taip
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:43. |